günaydın kızlar,
herkese güzel haberli,neşeli,umutlu ve bebek bekleyen tüm anne adaylarına hakkımızda hayırlısı diliyerek haftaya başlayarak iyi haftalar diliyorum
perşembeden beri sökülemiyorum demiştim.Cumartesi günü regli oldum.Çok enteresan pek ağrım olmadı.her ay ağrı kesici alırdım.çünkü ağrılarım çok oluyordu.bu ay pek olmadı.bu gün reglimin 3.günü doktor çağırdı.sizce neden çağırdı.ahh bu belirsizlikler insanı çok geriyor.
günaydın kızlar,
herkese güzel haberli,neşeli,umutlu ve bebek bekleyen tüm anne adaylarına hakkımızda hayırlısı diliyerek haftaya başlayarak iyi haftalar diliyorum
perşembeden beri sökülemiyorum demiştim.Cumartesi günü regli oldum.Çok enteresan pek ağrım olmadı.her ay ağrı kesici alırdım.çünkü ağrılarım çok oluyordu.bu ay pek olmadı.bu gün reglimin 3.günü doktor çağırdı.sizce neden çağırdı.ahh bu belirsizlikler insanı çok geriyor.
reglimin 3.günü alttan muayene etti,çok şükür kiste çevirmemiş,bu iyi birşey dedi.klomeni günde 2 ye çıkardı.eşim için ne önerebilirsiniz kızlar,onada takviye yapmak istiyorum.
Adetime 4 gun kala kan testi yaptık negatif.. doktorum u değiştirmeye karar verdim cok canımı sıktı 3 aylık tedavi sürecimde iki ay catlatma ignesi üçüncü ayda klomen kullandım doktorla son görüşmede kaç aydır uğraşıyoz olmuyor aşılama dedi hersey normal neden böyle oldu çok moralim bozuk ne önerirsiniz