Serdemcim gttm bgn büyümeye başlamış dedi adetim in ilk gününden hesaplarsam bgn 9. Gundu başka bsy demedi çarşamba tekrar çağırdı allah sonumuz hayiretsin ama bıktım o catala oturup alttan ultrasonla bakmasindan 🙁
Amin cnm bsy sorcam geçen ayda bu ayda solda yumurtalik oluşuyor bnm ağrılarım ilk adet oldgmdan beri sağ kasik bacak bel ağrım olur ama solda yumurtalik varkende sağ ağrıyor geçen aydan blyorum iki ay üst uste Soldan yumurta olusmasi normal mi sağda sknti varmidir acaba
Benim solda oluştu yumurta ama her iki diz kapaklarim ağrıyor hiç böyle değildim tedaviye başladıgimdan beri böyle. Belki ilaçtandir çok agrin oluyosa doktora bi sor cnm
Kaç aydır tedavi görüyorsun ki bnm ikinci tedavim ikisinde de solda bilemedim valla aklıma takıldı soldayken sağ neden ağırir onuda bilemedim bnde bi bozukluk var sanırım ya sorcam doktora bnde ne dck bkalm
Anlam tatlım her zaman duamda evlat sahibi olmak istyenler snnde olur hayirlica inşallah sadece vakit lazm hemde allah zamanını blyordur imtihan dünyası hersey bzm için hakkında hayırlısı olsn
Serdem sordum doktora sağ sol diye düzenli şekilde yumurta oluscak de bsy yk ddi iki ay üst üste sol tarafta olması sknti dgl dedi unuttu büyümüş yrn öğlen igne yaptrcam