Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

cnm ben normalim o hafif agrılar bugün yok ama akıntı var böyle kaygan ama su gibi bilmiyorum cnm ne olacak benm iğnenin bugün 5. gübü adtim 17 eylül 😀

🙂 akıntının olması iyi diye biliyorum işte bende o olmayınca ümitte olmuyor 🙂 hakkında hayırlısı canım benim ilişki dün gece bitti rahatladım şimdi gün sayma zamanı 😀

🙂 akıntının olması iyi diye biliyorum işte bende o olmayınca ümitte olmuyor 🙂 hakkında hayırlısı canım benim ilişki dün gece bitti rahatladım şimdi gün sayma zamanı 😀
cnm olsun sen yine gün aşırı yap ilişki adete 4,5 kala yapma bence
ben devam edecem şimdi gün aşırı olursa inş ama bende zaten normaldede akıntı hep oluyo cnm ondan bende hiç bişey anlamıyorum zaten hemşireye sinir oldum iğneyi ısrarla koluma yaptı göbeğime yap dedim yapmadı ya mal gibi

Ya adam zorlanıyor cnm eşimin işi agır ve çok yorgun oluyor kıyamıyorum gün aşırı belki olur 5 kere oldu verirse rabbim buna da verir bende de akıntı olurdu normalde çatlamamı bile anlardım bunda tık yok doktırum göbekten istedi deseydin mal çok cnm ya

dedim farketmiyo koldan daha rahat dedi zaten yine damarlara karısıyo dedi sinirimi bozdu aynen cnm rabbim isterse her türlü oluyo bunlar bahane inşş olur ikimizde hamile oluruz ne güzel 😀 bizde 3 gün yaptık daha bakalım cnm

Ben 4 haha takvim hesabı haberleşelim ben olsamda olmasam da yazarım rabbim dualrımızı kabul etsin ben meryem suresi ve 707 kere ya varis çekiyorum karnımı tutarak dualarımızı kabul etsin..

Ben 4 haha takvim hesabı haberleşelim ben olsamda olmasam da yazarım rabbim dualrımızı kabul etsin ben meryem suresi ve 707 kere ya varis çekiyorum karnımı tutarak dualarımızı kabul etsin..
cnm bende okuyorum meryem sures bide salavatı tefriiceye cekiyorum hergün de malesef daha olmadı kabul etmiyo rabbim vermiyo bebeğimi akıntım dün kesildi kuruyum şimdi zaten hissediyorum olmadı bu ayda 🙁

Dur bir bakalım çıkacak candan ümit kesilmez ben hep kuruyum hiç ıslak gezmedim ki bu ay ama azda olsa çokta olsa ümidim var yaradandan ötürü sakin ol ve duana devam et cnm daha var sakin ol lütfen

tabi inşşşş olur o kadar cokkkk istiyorum ki rabbim nasip eder inşşş ama ben hissediyorum olmadıgını ne bilim kafam çokkk karısık mal gibiyim anlayacagın cnm