🙂elimden geleni yapıyorum yeni bir şehre taşındım ve kimseyi tanımıyorum aklım ondan sadece bebege odaklanıyor onu da biliyorum Yoksa çok takıntılı biri değilim sizce bana ignemi verecek çatlatma ignesi eger büyümüşse
Kafayı niye yiyorsunuz anlamadım? Çatlatma iğnesi sonrası kasık ağrısı normal bir durum.Dayanılmaz bir ağrı söz konusu ise doktorunuzla iletişime geçin.
Yarın gttgnde yumurtalarının buyuyup buyumedgne bakar eger yeterlı mm yanı 18-20mm olmssa catlatıcı ıgne verr ama bazı doktrlar ılk once kendılgnden catlamasını beklıo. Incır suyu daha faydalı dıe blıorum ama yemek de ffayda eder sanırım Insallah tedavın olumlu sonuclanır
İnş bilerek incir suyunu içmedim çok büyürse kist olur diye içmedim yemek daha iyi dediler gittiğim hastane tüp bebek merkezi antalyanın bir numaralı doktoru ama ben yinede telaş içimdeyim agrım olmadı hapı içerken o zaman büyümüyor diye okumuştum burda o yüzden sıkıntı yaptım 🙁
Sefanur dua et agrısı çekmen iyiye işaret bende oda yok normalde adet agrısı çekerim ölümlerden ölüm begenirim ama benim yarın belli olacak çatlatma ignesi olup olmaycagım
arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı 🙂 size bi iyi bi kötü haberim var iyisi aşılama yaptırdım kötüsü bügün 11. günüm ve idrar testi yaptım malesef negatif 🙁🙁