Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

25 yasındaym 2 senedr evlıyız ama bı sene dusunmedk. Yumurtann kac tane olstgu onemlı deıl aslnda kalıtelı ve buyuk olması onemli cnku nekdr cok olursa olsn yumrta kalitesizse bısı olmuo hersey allah ta n. Hayrlısı. Artık

hayirlisi ya Allahtan hersey ben dört senelik evliyim bir sene bizde korunduk senin daha cok erken umudunu kaybetme ben bu zamana kadar daha cok umutluydum taaaaki tüp beebbe karar verene kadar insallah kaliriz cok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin

senınde yasın kucuk o yonden sanslısın pekı bısı sorcem progestan kullnıomusın doktr bna ıgneden snra son ılıskı gnnde progestana baslatıo rahmı hamilelige hazrlıoms

Mrblar 20 aylık evliyim ve ilk defa ilaç tedavisine başladım serephone 50 m vetdi doktorum adetin 5 gün içmeye başla dedi ve bugün son günüm salı günü kontrol verdi bu ilacın yanında günde 2 kuru incir süt ve bal tarçın çörek otu kullanıyorum sizde yumurtam büyürmü ve tedavinin devamı nasıl olur çogu şeyi burdan ögrendim aydınlatırmasınız sevinirim rabbim herkeze yanından hayırlı bir evlat nasip etsin inş...

slm cnm hoşgeldn aramıza ya sen zaten cnm yumurtyı büyütmek için herşeyi aynı anda yapmışsın büyür fazla bile olur yumurtan bence rahat ol 🙂bide sorununuz ne sizin

Hiç bir sorunum yok sadece pko hastasıyım ama adetlerim düzenlidir doktorumun dediği çok stres yapmışsın bakalım yarın gidecem ne diyecek tşk ederim bı arada yorum yaptıgın için 🙂

Hiç bir sorunum yok sadece pko hastasıyım ama adetlerim düzenlidir doktorumun dediği çok stres yapmışsın bakalım yarın gidecem ne diyecek tşk ederim bı arada yorum yaptıgın için 🙂
rica ederim cnm evet malesef stres iyi degil ama hepimiz yapıyoruzz elimizde degil ama sen sadece bebeğe odaklanma ugrasak başka şeyler bul aklından biraz cıkar cnm

🙂elimden geleni yapıyorum yeni bir şehre taşındım ve kimseyi tanımıyorum aklım ondan sadece bebege odaklanıyor onu da biliyorum Yoksa çok takıntılı biri değilim sizce bana ignemi verecek çatlatma ignesi eger büyümüşse