Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Egypt canım bu üçüncü cevap yazışım ama yayınlanmadı bir türlü.hsg vajinal yapılan kısa bir işlem alt bölge çıkarılıyor sadece doktor ilaç verirken üstten röntgen çekiliyor.Toplamda 5 dk.biraz ağrı oluyor ama kısa süreli.Sadece kendini kasma adetten sonra bir kaçgün içinde çekilmesi gerekiyor.

Bilgeem acele etme canım gmzky arkadaşımız haklı igne gebe olmasak bile gebelik hormonunu yüksek gösteriyor.gününü bekle derim.Bende yaptırdım bu ay adetime 10 gün var.hayırlısı.

Asyanurummmm canimm benim nasil sevindim görür görmez.Rabbim tamamiba erdirsin kuzum.bak nasilda geldi melegin🙂🙂🙂 .mejda danda hayirli haberlerini bekliyorum tahlil sonucunu muhakkak bizede H emen bildir.ikinizede cigdemede cokkk sevindim canlarim.buay ki insallah üçüncü melek haberiydi.daha da artacak Allah in izniyle .Kendinize dikkat edin .dr dan sonra haberleri bizede verin kizlar.allaha emanet olun öpüyorum. 🙂🙂🙂

Kader=> cevap için teşekkür ederim ins. Yapıcam.inş. bayanın olduğu bi yer bulurum ve sağ salim atlatırım

Güneş muhtemelen çıkar canım.
Canım çok teşekkür ederim cevabın için. Yaklaşık 7-8gündür sağ kasık ağrım var başlarda sızı ve hafif batma gibiydi hatta ciddiye almadım internetten sürekli bir şeyler okuyorum psikolojiktir diye düşündüm ama sonra baya baya hissetmeye başladım. Adet olacakmışım gibi bir his sürekli. Cumartesi günü hem sağ kasık hem bel hatta misafirim vardı biraz iş yapınca bacağa kadar indi. 2 gündür de kasıktan çok belde var. Gögüslerde hassasiyet vs yok. Normalde adet zamanımda da olmaz sadece prolaktinim yükseldiğinde çok ciddi göğüs ağrısı çektim ama hamile olacağımı da sanmıyorum. Çünkü geçen hafta tek gece ilişkim oldu sabahında yumurta takibim vardı çatlamak üzere olan güzel bir yumurta var dedi ama eşim gittiği için o tek geceyle kaldı. İşin kötüsü bu ay prolaktinim de sınırlarda geziyordu. Hatta ilaç verir bu ay diye düşündüm ama vermedi. Doktora gideceğim ama beni vajinal muayene edecek eğer gebelik varsa sıkıntı. Böyle tek taraflı ağrı da endişelendirdi beni. 🙁 🙁 benim gibi prolaktini yükselen var mı, kasık ağrısı yapar mı?