Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
bu yazını sonradan gördüm canım doktor ne diyo peki aşılamaya ne zaman başlamayı düşünüyor ben doktorumdan aşılama istemeyi düşünüyorum ama ilk önce bi sana sorim dedim bugün iğnemi vurulcam 3. iğnem bu.
canım tedawı bıtmeden baslmamıyo kı eger klomenle buyuyosa 6 deneme yapıyo yapıo tedawı asamaları cunku eger buyumesse dozunu arttırıyo oda olmadı bı sonrakı tedawıye gecıyo bnde dedm ama gecmıyo bızım dememızle. 5.iğnem oldu işte 6ya kadar yolu var
canım tedawı bıtmeden baslmamıyo kı eger klomenle buyuyosa 6 deneme yapıyo yapıo tedawı asamaları cunku eger buyumesse dozunu arttırıyo oda olmadı bı sonrakı tedawıye gecıyo bnde dedm ama gecmıyo bızım dememızle. 5.iğnem oldu işte 6ya kadar yolu var
ben çektirdim canım herşeyim normal ama olmuyo işte doktor da çok şaşırıyor bu ay solda 23mm sağda da en büyüğü 23mm olan 3 yumurtam olmuş toplam da 4 tane yani ama tutmuyo işte 🙁