Ş Şerife U Forum Okuru 8 Kasım 2014 #141 Allahim hekeze versin dua edelim birbirimize üzülmeyin sikintida etmeyin sonra başka hastaliklar cikiyor kafaya tokadan başka mişey takmayin
Allahim hekeze versin dua edelim birbirimize üzülmeyin sikintida etmeyin sonra başka hastaliklar cikiyor kafaya tokadan başka mişey takmayin
G Gözde Gürler Forum Okuru 9 Kasım 2014 #142 Bu ayda olmadı maalesef hastalandım bıktım artıkkkkkkkkk Tükendimmm
T tahirbelkiz Forum Okuru 9 Kasım 2014 #143 Benim daha 4 gun var hasta olmama dua edin bana lutfen ikinci ignem bu 🙁
T tahirbelkiz Forum Okuru 9 Kasım 2014 #144 Bugun 16.gunum kan tahlili verdim dua edin bana lutfen pozitif ciksin
G güneş01 Forum Okuru 9 Kasım 2014 #145 Serife canim ben iki bucuk seneye yakindir evliyim. Toplasan ucuncu ilac icisim ama hayirlisi doktorlar sorun yok stresten olmuyor diyor. Zaman gectikce tabi stres daha da artiyor. Allah yardimcimiz olsun...
Serife canim ben iki bucuk seneye yakindir evliyim. Toplasan ucuncu ilac icisim ama hayirlisi doktorlar sorun yok stresten olmuyor diyor. Zaman gectikce tabi stres daha da artiyor. Allah yardimcimiz olsun...
T tahirbelkiz Forum Okuru 10 Kasım 2014 #147 Olmadi negatif cikti adet gunumu bekliycem artik gecikirse tekrar yapcm
Z zehra savas Forum Okuru 10 Kasım 2014 #148 Gozdecim ben gittim dr.1.5 aylik hamileyim cnm persembe doktora gitcem kalp atışını dinlemeye bna sans dile bu arada sen naptin
Gozdecim ben gittim dr.1.5 aylik hamileyim cnm persembe doktora gitcem kalp atışını dinlemeye bna sans dile bu arada sen naptin
G Gözde Gürler Forum Okuru 10 Kasım 2014 #149 Hayırlısı olsun Zehracım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bu ayda olmadı canım haftaya polipim Alınacak hayırlısı bakalım ümitlerim tükeniyor
Hayırlısı olsun Zehracım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bu ayda olmadı canım haftaya polipim Alınacak hayırlısı bakalım ümitlerim tükeniyor
Z zehra savas Forum Okuru 10 Kasım 2014 #150 Cnim benm umidini yitirme Allahtan umid kesilmez cnm olumlu dusun olurmu ii haberlerini bekliyrm