Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Benimde adetime 2gün kaldı kızlar ama hiç bir belirtim yok dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı bu ayda olmadı sanırım. Artık ufak bi operasyon geçiricem polipim var onu alıcaklar

Gözdecim oncelikle gecmis olsun Rabbim sifa versin hepimize.. Benim de normal adet tarihim yarin hic bi belirti yok ne göğsüm agriyor ne akintim var. Beklicem taa pazartesine çünkü üzülmek istemiyorum... Haktan hayirlisi. ..

Öyle hayırlısı canım. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sitemim Rabbime değil tabiki ama başka bir acı bu. Allah'ım kimseyi evlatla sınamasın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Slm kizlar benim adetime 2 var adet oldum amma karnim agrisindan duramiyom başimda dönüyo normalmi

İnedekarnimin kasiklarim agrisindan duramadim ömür innelerde agrimadiydi allahim herşeyin hayirlisiniversin hic erken adet olmazdim büsever 2 önce geldi

Kızlar bende pzts ç.iğnesi oldum hiç umudum yok ama bekliyoruz.benim çatlatma iğnesi oldugum gün ve ertesi gün ilişki oldu

Şerife canım bende bundan onceki tedavimde adet oluca fena agri yasadim ve kananam da tuhaf camur gibiydi. Bence ilaclarin etkisinden oyle oluyor

Sonunda bir izmirli var aramızda . Hangi doktora gidiyorsun ya memnun musun ? Çok kafam karıştı artık ya

Geri