Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Sagolun arkadaslar yikildim resmen 🙁( evet gamzecim klomen yumurta buyutucu guzel bi hap.

kızlar bende adet oldum olcam gibi belim agrıyo 11.günüm bnmde catlama iğnesnden sonra cok stres yapıyoruz elimzde değil ( noldu? acaba catladı mı ? catladıysa tuttu mu ? sivilcm cıktı hasta mı olcam ? ) böyle yanii aman kızlar napalım dua sadece.... ALLAH'ın herkese bir planı vardr zamanı geldiğinde hersey olur etrafınızdakilere aldırmayın ve bi söz daha aklınızdan cıkarmayn bunu

ALLAH duaya 3 sekilde cewap werir.
evet der istediğini verir
hayır der daha iyisini werir
bekler der
vee en iyisini werir....

Eu2 cnm uzlme ins zamni vakti gelince olcktr..iste biz cok dusunyrz stres yapiyrz. Kendmizi birseylr yapmkla mesgul etmmz lzm..huc dsnmzsk akisuna brksk inn olck.ve innmk cok onmli..

Evet canim oluyo.benimde bugün klomen bitti yarin doktora gidicem bakalim yumurtam büyüdümü kasiklarim cok agriyo bugünde sag kasigim cok batiyo sizdede klomen kullaninca oluyomuydu agriniz

ya 2 ay önce de çatlatma iğnesi vurulmuştum ama bu kadar ağrım olmadı. 3 gün önce doktora gittiğimde 20 mm yumurtan var çok iyi dedi ama sağ yumurtalığım çalışmıyormuş 🙁 sizce 20 mm iyi mi pek anlamıyorum da 🙂 bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiz için 🙂

Beyza bende iki defa igne oldum birinde hic agrim olmadi birinde agridan duramadim belli olmuyor canim.benim bugün klomen bitti sag kasigim 5 daakada bi öyle batiyoki ve sag ayagim agriyo

Geri