Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Slm kizlar.eu2 arkadasim göğüs agtisi hem hamilelik hemde adet belirtisidir.insallah hamilesindir.gamze ve cancazimmm sizinde insallah.opuyorum hepinizi.

Normalde gogus ucum hic sizlamazdi simdi uclari sizliyor. Bide akintida oluyor ama o her zaman oluyor. İnsallah hamileyizdir. Siz kac yildir istiyorsunuz ve tedaviye basladiniz mi

Evet eu2 dört yildir bitane oldu öldü karnimda tedavimi hic aksatmadim ama olmuyo bu son zaten daha gitmicem doktora cünki hormon ilaclari beni maf etti kilo aldim sinirli oldum halsiz oldum yani pes ettim artik haktan hayirlisi nasibimde varsa olurdu her ay bekleyis kendimi dinleme yoruldum artik rabbim en kisa zamanda size nasip etsin canlarim

Canim umudunu kesme benim cok bildigim var senin gibi tedaviyle olmayip sonra kendiliginden olan.. Senin rahatsizligin ne peki tani kondu mu ozel degilse belki yardimci olabilirim. Benimde 1.5 yil oldu bebegim olmuyor. Bu ay gittim ilk doktora 21 yasindayim daha ama FSH im 14 cikti. Buna ragmen iki tane 25 ml yumurtam olustu klomenle. Ama doktor dediki senin yumurtaliklarin gayet guzel calisiyor senin hic sorunun yok. Esin gelsin dedi. Ama sureci hizlandirmak icin igne ilac tedavisi uygulayalim dedi yinede.

Geri