G gamze aydin Üye Üye 11 Şubat 2015 #1.181 Benimde olmucak bu ay cünkü biliyorum igne bi ise yaramadi catlamadi yumurtam hic bi belirti olmadi bugün 7. Günüm ama olmucak napalim nasip yumossum
Benimde olmucak bu ay cünkü biliyorum igne bi ise yaramadi catlamadi yumurtam hic bi belirti olmadi bugün 7. Günüm ama olmucak napalim nasip yumossum
G gamze aydin Üye Üye 11 Şubat 2015 #1.182 Adetime bir hafta var adet belirtilerim basladi arkadaslar
G gocmen guzeli Forum Okuru 11 Şubat 2015 #1.183 Meraba;ben ayin 5de igne oldum pko hastasiyim ya cok stresliyim goguslerimde hassasiyet basladii belim karnim agriyor nolur bisey deyinn
Meraba;ben ayin 5de igne oldum pko hastasiyim ya cok stresliyim goguslerimde hassasiyet basladii belim karnim agriyor nolur bisey deyinn
G gamze aydin Üye Üye 12 Şubat 2015 #1.184 Ikimizde ayni gün olmusuz göcmen insallah vardir bugun benimde belim con agriyo
C cgdm46 Forum Okuru 12 Şubat 2015 #1.185 kızlar bende kolmene basladım yıne 4. denemem olacak adetın 3 gunu basladım haplara sabah 2 aksam 2 kullanıyorum sımdıde buyumesını beklıyorum ınsallahhhhh olur bu ay hayırlısıyla hosçakalınnnn
kızlar bende kolmene basladım yıne 4. denemem olacak adetın 3 gunu basladım haplara sabah 2 aksam 2 kullanıyorum sımdıde buyumesını beklıyorum ınsallahhhhh olur bu ay hayırlısıyla hosçakalınnnn
G gamze aydin Üye Üye 12 Şubat 2015 #1.186 Indallah olur canim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
cancazımmm Hamiş Melek 13 Şubat 2015 #1.187 gamze aydin' Alıntı: Indallah olur canim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah Genişletmek için tıkla ... gamze sende son durum ne test yaptın mı?
gamze aydin' Alıntı: Indallah olur canim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah Genişletmek için tıkla ... gamze sende son durum ne test yaptın mı?