Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Yusufum cok ama cok uzuldum uzme sakin kendini rabbim saglikli hayirli evlatlar verain hepimize dikkat et kendine

Hepiniz cok sagolun esimle konustum klomen kullanmama istemiyor kanser riski tasiyor diye ama olmazsa tup bebek yapariz dedi yasim 20 napicam bilmiyorum beni cok eziyorlar tup bebek doktoru yumurtalarin iyi durumda tup bebege gerek yok demisti ama galiba tup bebek yaptiracagiz

Yusufum kendini hep sick tut biliyn bende bir hafta once dusk yaptm oyuzdn siki tut kalnt giyin bana dr dedi bir ay ara ver yetrli insallah beklyn herkese verr

Yusufum83 canım hakkında hayırlısı buymuş demekki, hamıle kalabılıyosun neguzel, 3 ay sonra inş sağlıklı gebeliğin olur. Önmeli olan sağlıklı ve hayırlı olması, herşeyde bir hayır vardır sıkma canını. Sen gönlü güzel bir insana benziyosun Rabbim gönlüne göre verecektir inşaAllah.

Canlarim hepinizden Allah razı olsun.sagolun Rabbim hepimizede vakti saati geldiğinde güzel saglikli ve en önemlisi hayirli evlatlar gönderecek. Demek ki henüz daha vakit var.sadece şuanda acaba bi hafta daha beklesem mi diye biraz düşünüyorum bi hata yapmak istemiyorum. Nette baxi yerlerde okudum 9.-10.haftada bile kalp atışını duyanlar varmış.benim cuma günü tam sekiz haftalik oluyo yani iki aylık.yani beklemelimiyim bu yönde kararsizim.bu konuda bilgisi olan var mı kizzlarr.

Yusufum bende oyle duydum beklemek zarar vermeyecekse biraz bekle ama baska doktorlarada git. Banvermeyeceksilk kimyasal vermeyeceksdis gebelik olabilir dedi ameliyat dedi kurtaj dedi beni korkuttu ama ben ona bagli kalmadim cok sukur sonunda bebegimin kesesi gozuktu ve normal oldugunu anladik.insallah bebegimi ve kalp atisinida duyarim ki insallah sende duyarsinvermeyeceksesey moral gerektryo. Senin gibi olan bir arkadasm daha vardi doktor bi kac gun sonra gel hala kalp atisini duymazsak kurtaj yapacaz hazirlikli gel kurtaja hazirla kendini demis ki. Cok sukur kalbi atmis demem o ki cani veren de alan da rabbim sen ona sigin cok ta kafana birsry takma tatlim

Ya betulcm senn yasin daha ne ki tup bebk yspacksnnn... Kac yillk evlydn senn ne zmndr tedavi gryrsn yani bkle olcktr insalhhh... İyi bi doktora git tup bebk yapanlr doktr en son onu dio .. Yani senn durmn cok zor rabmm sabir versn ..