NaZMeLeK Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #22 orkidem sağol cnm ne zaman okursan sayfama msj bırakabilirsin..yardım eden ve etmeyen herkese teşekkür ederim
orkidem sağol cnm ne zaman okursan sayfama msj bırakabilirsin..yardım eden ve etmeyen herkese teşekkür ederim
LAMİYA Aktif Üye Üye 4 Şubat 2010 #23 100 tane yi okudum canım allah kabul etsin duan kabul olsun inşallah
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #27 pelinim 4211 oldu cnm.inş en kısa zamanda bitiririm..kaç gün hastaydım okuyamadım inş bu günlerde bitiririm
pelinim 4211 oldu cnm.inş en kısa zamanda bitiririm..kaç gün hastaydım okuyamadım inş bu günlerde bitiririm
lacrimosa Üye Üye 30 Aralık 2010 #28 kızlat 4444 kez okunması zorunlulugu var mıdır? başlayıp bırakılması yada kaç kez okundugunun unutulması durumunda ters tepki yapar mı ? bazı kaynaklarda ne eksik ne fazla yazıo bazıları dudır sayılara takılmayın yazıyor.
kızlat 4444 kez okunması zorunlulugu var mıdır? başlayıp bırakılması yada kaç kez okundugunun unutulması durumunda ters tepki yapar mı ? bazı kaynaklarda ne eksik ne fazla yazıo bazıları dudır sayılara takılmayın yazıyor.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Mayıs 2011 #29 DєRiи яocк' Alıntı: tmm ben 150 tane alım ozaman sanki böylwe bir konu vardı ama olsun ona okudum sanada okumam lazım ben 150 tane aldım Genişletmek için tıkla ... banada okurmusunuz lütfen çok zor durumdayım
DєRiи яocк' Alıntı: tmm ben 150 tane alım ozaman sanki böylwe bir konu vardı ama olsun ona okudum sanada okumam lazım ben 150 tane aldım Genişletmek için tıkla ... banada okurmusunuz lütfen çok zor durumdayım