K Kayıtsız Üy Forum Okuru 26 Kasım 2011 #32 senden bunu beklemezdim bari hazala sevgili olsaydın centilmenim
Z zülal şevval Forum Okuru 26 Kasım 2011 #33 sevgilinle seni görünce bilgisayarı tamire verdim.tüüüüüüüüüühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sevgilinle seni görünce bilgisayarı tamire verdim.tüüüüüüüüüühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
melike gunduzalp Aktif Üye Üye 27 Kasım 2011 #35 Yalan haber bu aciklama getirmisdi Cagatay Ulusoy oyle bir sey yok🙂)
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Aralık 2011 #37 çağatay çağatay sen yakışıklısın ama sevgilin senin karizmanı batırıyor <3 hazal kayala çok yakışıyosunuz sana tavsiyem :d
çağatay çağatay sen yakışıklısın ama sevgilin senin karizmanı batırıyor <3 hazal kayala çok yakışıyosunuz sana tavsiyem :d
M merve yücelllll Forum Okuru 15 Aralık 2011 #39 ben adını feriha koydum mu izliyormmmmm çokkkkk ta sewiyorm ama feriha ile daha güzll olyorlarrrrrrrrrrrr bu kızlaaaa hiç yakısmıolar bence hemen ayrılsnlarrrrrrrrrrrrrrr
ben adını feriha koydum mu izliyormmmmm çokkkkk ta sewiyorm ama feriha ile daha güzll olyorlarrrrrrrrrrrr bu kızlaaaa hiç yakısmıolar bence hemen ayrılsnlarrrrrrrrrrrrrrr