*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #72 Ce: burasıda minik meleğin köşesi solun canlarım sizlerde inşallah güzel bir hafta geçirirsiniz. sohpetimiz bol olsun....
Ce: burasıda minik meleğin köşesi solun canlarım sizlerde inşallah güzel bir hafta geçirirsiniz. sohpetimiz bol olsun....
esena Aktif Üye Üye 11 Şubat 2008 #73 Ce: burasıda minik meleğin köşesi köşen hayırlı olsun canım köşende başarılar diliyorum aramıza hoş geldin
Ce: burasıda minik meleğin köşesi köşen hayırlı olsun canım köşende başarılar diliyorum aramıza hoş geldin
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #74 Ce: burasıda minik meleğin köşesi hoooşbulduk esenam hep beklerim tamam gel..
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #75 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Canim arkadasim gecerken ugriyim ve iyi geceler diyim dedim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Şubat 2008 #76 Ce: burasıda minik meleğin köşesi canı yeşilim uğradığın için saol. kahve içmeyede gel. beklerim dertleşelim azcık. saol uğradığın için
Ce: burasıda minik meleğin köşesi canı yeşilim uğradığın için saol. kahve içmeyede gel. beklerim dertleşelim azcık. saol uğradığın için
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Şubat 2008 #77 Ce: burasıda minik meleğin köşesi CANLARIM 16 ŞUBATA KADAR GELEMEYECEĞİM. EHLİYET SINAVI İÇİN ÇALIŞIYORUM. KALMAMAM LAZIM. DAHA SONRA TEKRAR NASİP OLURSA GÖRÜŞECEĞİZ ARKADAŞLAR. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN. KÖŞEME UĞRAMAYI UNUTMAYINNNN.. üzülürüm uğramazsanızzzz
Ce: burasıda minik meleğin köşesi CANLARIM 16 ŞUBATA KADAR GELEMEYECEĞİM. EHLİYET SINAVI İÇİN ÇALIŞIYORUM. KALMAMAM LAZIM. DAHA SONRA TEKRAR NASİP OLURSA GÖRÜŞECEĞİZ ARKADAŞLAR. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN. KÖŞEME UĞRAMAYI UNUTMAYINNNN.. üzülürüm uğramazsanızzzz
esena Aktif Üye Üye 13 Şubat 2008 #78 Ce: burasıda minik meleğin köşesi köşen hayırlı olsun canım paylaşımlarını bekliyorum
esena Aktif Üye Üye 14 Şubat 2008 #79 Ce: burasıda minik meleğin köşesi sevgililer günün kutlu olsun melek
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #80 Ce: burasıda minik meleğin köşesi aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun