K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #61 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Canim iyi aksmalr diliyorum sana...
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Şubat 2008 #64 Ce: burasıda minik meleğin köşesi efendim canım arkadaşım nasılsın. nasılsınız hanımlar. hepinize mutlu günler diliyorum
Ce: burasıda minik meleğin köşesi efendim canım arkadaşım nasılsın. nasılsınız hanımlar. hepinize mutlu günler diliyorum
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #65 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Selam canım köşen hayırlı olsun. Kız sen balıkesirlimisin?
*jellibon* Daimi Üye Üye 8 Şubat 2008 #66 Ce: burasıda minik meleğin köşesi hayır canım izmirliyim evli olduğum için balıkesirde oturuyorum
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #67 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Iyiyim tesekür ederim sen nasilsin??? iyi günler diliyorum...
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Şubat 2008 #68 Ce: burasıda minik meleğin köşesi saol canım sanada güzelim iyi günler
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Şubat 2008 #69 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Canim güzel bir haftasonu diliyorum sana...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #70 Ce: burasıda minik meleğin köşesi keyifli pazarlar...