nisan Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #53 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidosumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidosumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #56 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidosum nerelerdesin yine yoksun gibi hic görmüyorum seni ablam,ins iyisindir sevgiler canim sana pasta gertdim tatli yiyek tatli konusak diye,,,
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hidosum nerelerdesin yine yoksun gibi hic görmüyorum seni ablam,ins iyisindir sevgiler canim sana pasta gertdim tatli yiyek tatli konusak diye,,,
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #59 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun canım dostum arkadaşım çok özledim seni hadi melekleri çagırıp parti yapalım
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun canım dostum arkadaşım çok özledim seni hadi melekleri çagırıp parti yapalım
HİDOŞ Aktif Üye Üye 8 Mayıs 2008 #60 Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hepinize teşekkür ederim nisancım sanada özellikle teşekkürler köşemi boş bırakmamışsın ama bir süredir pek giremiyorum umarın açığı telafi ederiz en kısa zamanda size ikramlık bir şeyler getirdim umarım beyenirsiniz Son düzenleme: 11 Mayıs 2008
Ce: burasida can arkadasimiz hidoşun kösesi olsun hepinize teşekkür ederim nisancım sanada özellikle teşekkürler köşemi boş bırakmamışsın ama bir süredir pek giremiyorum umarın açığı telafi ederiz en kısa zamanda size ikramlık bir şeyler getirdim umarım beyenirsiniz