meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #91 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi gunaydınnnnnnn bayanlar gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #92 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi hayırlı pazarlar diliyorum canım Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
esena Aktif Üye Üye 2 Mart 2008 #94 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi çokk teşekkür edrim hepinizi çok seviyom arkadaşlar
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #95 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nerdesin canim kardesimm,yine hafta sonu kayboldunn,seni cok seviyorumm,kiyi bakk,ins yarin görüsüruzz
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi nerdesin canim kardesimm,yine hafta sonu kayboldunn,seni cok seviyorumm,kiyi bakk,ins yarin görüsüruzz
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #96 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi tamam canım seni bekleyecem canım seni çok seviyorum
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #97 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi günaydın cnm. güzel bir hafta geçirmen dileğiyle...
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #98 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi köşemde beni yanlızbırakmayan arkadaşlarıma teşekkürediyom sizi çok seviyorum
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi köşemde beni yanlızbırakmayan arkadaşlarıma teşekkürediyom sizi çok seviyorum
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #100 Ce: burası benim köşem esenanın köşesi ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn
Ce: burası benim köşem esenanın köşesi ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn