KeLeBeK's Daimi Üye Üye 10 Kasım 2010 #25 İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadİr”dİr.[/QUOTE] Ben 5 tane buldum yaa,ben ne oluyorum peki üstün zekaya adaymı?
İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadİr”dİr.[/QUOTE] Ben 5 tane buldum yaa,ben ne oluyorum peki üstün zekaya adaymı?
üni-melek Yeni Üye Üye 19 Kasım 2010 #26 RüYaM' Alıntı: Çok ciddiyim, daha önce hiç bilmiyordum bu konuyu ve ilk baktığımda hemde öyle aceleyle baktım ve 6 tane ''F'' harfini buldum İnanmıyacaksınız ama vallahi, billahi, tillahi buldum Yav ben ne üstününde üstün zekalısıyım be yavvv şımarmak gibi olmasında, şımarayım azcık Keyfim yerine geldi tşk cinim, cincezim Genişletmek için tıkla ... AAA NİYE İNANMAYALIM Kİ BEN İNANIYORUMbende ilk 5 sonra 6 tane gördüm😀
RüYaM' Alıntı: Çok ciddiyim, daha önce hiç bilmiyordum bu konuyu ve ilk baktığımda hemde öyle aceleyle baktım ve 6 tane ''F'' harfini buldum İnanmıyacaksınız ama vallahi, billahi, tillahi buldum Yav ben ne üstününde üstün zekalısıyım be yavvv şımarmak gibi olmasında, şımarayım azcık Keyfim yerine geldi tşk cinim, cincezim Genişletmek için tıkla ... AAA NİYE İNANMAYALIM Kİ BEN İNANIYORUMbende ilk 5 sonra 6 tane gördüm😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Mayıs 2011 #29 Ben 5 adet buldum o biri nere saklandı süleyin bakem 😀 F çık la ortaya fururum seni...
MAGENTA Hamiş Melek 29 Mayıs 2011 #30 canım bende 6 tane buldum aslında of gözümden kaçıyordu ama sonra yakaladım ve 6 tane buldum