L lebensdesinger Yeni Üye Üye 26 Ekim 2009 #11 ilk bakışta 5 buldum🙂ikincisindede 5 buldum🙂üçüncüsündede 5 tane buldum🙂4 .üncücünde 6 tane buldum.biraz çalışssam süper zeka olcam yani. benimkisi tembellikten zekadan değil🙂
ilk bakışta 5 buldum🙂ikincisindede 5 buldum🙂üçüncüsündede 5 tane buldum🙂4 .üncücünde 6 tane buldum.biraz çalışssam süper zeka olcam yani. benimkisi tembellikten zekadan değil🙂
seerose Daimi Üye Üye 29 Kasım 2009 #13 Iyide ben of lar dahil 6 tane buldum,ustun zekalimi yim neyim...
Dj Aşık Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #14 Beyİn "of" SÖzcÜĞÜnÜ SÜzemez. demişin am ben ilk of ları gördüm bidanem
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Aralık 2009 #16 🙂6sını da buldum hem de il seferde 🙂) Biliyodum üstün zekalı olduğumu bi de fakültedeki hocalar bunu anlasa :seker:
🙂6sını da buldum hem de il seferde 🙂) Biliyodum üstün zekalı olduğumu bi de fakültedeki hocalar bunu anlasa :seker:
damla19 Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #18 ilk başta 5 buldum ikincisindede 5 buldum üçüncüsünde 6 tane demekki üsten zekalı olmama az kalmış var bende bi anormallik zaten bunu biliodum 🙂
ilk başta 5 buldum ikincisindede 5 buldum üçüncüsünde 6 tane demekki üsten zekalı olmama az kalmış var bende bi anormallik zaten bunu biliodum 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Ekim 2010 #19 leyynn nolii tek gerizekalı benmiymişim ben nie 3 tane buldum alalala
B berennaz Forum Okuru 7 Kasım 2010 #20 ilk bakışta 6 olduğunu zaten gördüm bununla zeka ölçülürse vay halimize