Vijdan Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #11 Bugün tembellik var...Mercimek çorbası,yoğurtlu erişte,bulgur pilavı..
Gül Hanım Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #12 ay kızlar bugün için hiç bi fikrim yok neler yapacaksınız akşama
ebraryksl Yeni Üye Üye 15 Ocak 2010 #13 valla benim yemeklerimi annem yapıyor.sadece lahana sarması ve mercimek corbası olduğunu biliyorum.umarım sebzeli bişilerde vardır.
valla benim yemeklerimi annem yapıyor.sadece lahana sarması ve mercimek corbası olduğunu biliyorum.umarım sebzeli bişilerde vardır.
ebraryksl Yeni Üye Üye 20 Ocak 2010 #15 pilav pilav pilav.üüüf bitmedi gitti.yanında bide taze fasülye.bu öğle yemeğim
Y yemektarifleri Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #16 selam bizim arkadaşlarla kurduğumuz yemek tarifleri sitemiz var kolay pratik evde bulunan malzemelerden yardımcı olacaığını düşünerek linki sizinle paylaşmak istedim🙂 Nefis Tarifler Mutfağı - Resimli, Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri
selam bizim arkadaşlarla kurduğumuz yemek tarifleri sitemiz var kolay pratik evde bulunan malzemelerden yardımcı olacaığını düşünerek linki sizinle paylaşmak istedim🙂 Nefis Tarifler Mutfağı - Resimli, Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri
B bensude Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2012 #17 bende de bulgur pilavı,yeşil börülce,mercimek çorbası salata ve sarımsak