SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2020 #81 Bilmiyorum ki hayatım bi aralar buradaydı yatmıştır heralde göçmüştür o 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #83 SadmiN' Alıntı: Yahu işte @Mügü 'm onun fotosunu çekmedim ama mikemmeldi bi dahakine yapayım çekeyim canınız çeksin Sizden hiç hayır yok bi tane resim attığınız yok yemek mi yapmıyonuz nedir. Aha sevgileler günü geliyo size çiçeğ bile almaz bu adamlar Demedi demeyin. https://www.meleklermekani.com/thre...nunde-hediye-secenekleri.279516/#post-1064709 Alın şöyle bişi de adamlar sevinsin diyecem tabi gözleri görüyor ise haha Genişletmek için tıkla ... Bu gün memen ve biber dolması yaptım herif bi kaşık yemeden yattı uyudu yorgunmuş uyumadan biraz kaynanaya gönderdim bari o yesin dime bizimkinede bi daha yemek yapmıcam dedim
SadmiN' Alıntı: Yahu işte @Mügü 'm onun fotosunu çekmedim ama mikemmeldi bi dahakine yapayım çekeyim canınız çeksin Sizden hiç hayır yok bi tane resim attığınız yok yemek mi yapmıyonuz nedir. Aha sevgileler günü geliyo size çiçeğ bile almaz bu adamlar Demedi demeyin. https://www.meleklermekani.com/thre...nunde-hediye-secenekleri.279516/#post-1064709 Alın şöyle bişi de adamlar sevinsin diyecem tabi gözleri görüyor ise haha Genişletmek için tıkla ... Bu gün memen ve biber dolması yaptım herif bi kaşık yemeden yattı uyudu yorgunmuş uyumadan biraz kaynanaya gönderdim bari o yesin dime bizimkinede bi daha yemek yapmıcam dedim
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #86 SadmiN' Alıntı: Bilmiyorum ki hayatım bi aralar buradaydı yatmıştır heralde göçmüştür o 🙂 Genişletmek için tıkla ... Burdayım kız uyumadım daha benim yazıyı düzeltirmisin yanlış yazmışım
SadmiN' Alıntı: Bilmiyorum ki hayatım bi aralar buradaydı yatmıştır heralde göçmüştür o 🙂 Genişletmek için tıkla ... Burdayım kız uyumadım daha benim yazıyı düzeltirmisin yanlış yazmışım
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #87 Likapam' Alıntı: Burdayım kız uyumadım daha benim yazıyı düzeltirmisin yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla ... Kız hangi yazı yanlış
Likapam' Alıntı: Burdayım kız uyumadım daha benim yazıyı düzeltirmisin yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla ... Kız hangi yazı yanlış
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #88 Mügü' Alıntı: Kız hangi yazı yanlış Genişletmek için tıkla ... Yukarda kız mememen yazacağıma memen yazmışım
Mügü' Alıntı: Kız hangi yazı yanlış Genişletmek için tıkla ... Yukarda kız mememen yazacağıma memen yazmışım
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #89 Likapam' Alıntı: Yukarda kız mememen yazacağıma memen yazmışım Genişletmek için tıkla ... Ha ha olur kız arda yanlış
Likapam' Alıntı: Yukarda kız mememen yazacağıma memen yazmışım Genişletmek için tıkla ... Ha ha olur kız arda yanlış