SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2020 #92 Salça ile avcarladın mı içine ne attın biraz spoyler ver kız Attım he attın kendi oldu yaptığın bişi yok mu bi ballandır bi anlat ne yaptın ne koydun resim at hiç bişi yapmıyonuz yaav
Salça ile avcarladın mı içine ne attın biraz spoyler ver kız Attım he attın kendi oldu yaptığın bişi yok mu bi ballandır bi anlat ne yaptın ne koydun resim at hiç bişi yapmıyonuz yaav
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Aralık 2020 #93 SadmiN' Alıntı: Salça ile avcarladın mı içine ne attın biraz spoyler ver kız Attım he attın kendi oldu yaptığın bişi yok mu bi ballandır bi anlat ne yaptın ne koydun resim at hiç bişi yapmıyonuz yaav Genişletmek için tıkla ... Yok salça koymuyorum ben Soğanı ve patatesi iri iri katıyorum tavuğu biraz küçük katıyorum tuz yağ 7 türlü baharat pul biber kara biber kekik ve harmanliyorum birazda su çok güzel oluyor tavsiye ederim biz birde acı severiz not
SadmiN' Alıntı: Salça ile avcarladın mı içine ne attın biraz spoyler ver kız Attım he attın kendi oldu yaptığın bişi yok mu bi ballandır bi anlat ne yaptın ne koydun resim at hiç bişi yapmıyonuz yaav Genişletmek için tıkla ... Yok salça koymuyorum ben Soğanı ve patatesi iri iri katıyorum tavuğu biraz küçük katıyorum tuz yağ 7 türlü baharat pul biber kara biber kekik ve harmanliyorum birazda su çok güzel oluyor tavsiye ederim biz birde acı severiz not
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Aralık 2020 #99 Mügü' Alıntı: Hu resim atamiyorum büyük diyor Genişletmek için tıkla ... Resimi küçült bi ara bendede aynıni diyordu sadmin düzeltecekti
Mügü' Alıntı: Hu resim atamiyorum büyük diyor Genişletmek için tıkla ... Resimi küçült bi ara bendede aynıni diyordu sadmin düzeltecekti
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Aralık 2020 #100 Mügü' Alıntı: Bu gün pizza var Genişletmek için tıkla ... 5 kg tenceyi doldurdum lahana sarmasi yaptım
Mügü' Alıntı: Bu gün pizza var Genişletmek için tıkla ... 5 kg tenceyi doldurdum lahana sarmasi yaptım