ms_enemy Yeni Üye Üye 12 Ocak 2008 #11 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 evet bilge bi aksilik olmuş ama şimdiii görebilirisn 😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #13 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 cok da yakısklılarmıs....allah bagıslasın canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Şubat 2008 #14 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 çok tatlılar allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın canım😀
Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 çok tatlılar allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın canım😀
nisan Yeni Üye Üye 1 Mart 2008 #15 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 allah bagislasin canimm cok tatli cok yakisiklilarr allah uzun omurler sahlik sihhat versinn
Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 allah bagislasin canimm cok tatli cok yakisiklilarr allah uzun omurler sahlik sihhat versinn
M Misafir Forum Okuru 1 Mart 2008 #17 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 allah bağışlasın canım çok tatlılar bu arada faruk çok karızma
Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 allah bağışlasın canım çok tatlılar bu arada faruk çok karızma
ms_enemy Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #18 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 sağol karamel öledirrr oo halasııı yerrr onuu yerrrr ayy çok özledimmm onlarııı 🙁
Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 sağol karamel öledirrr oo halasııı yerrr onuu yerrrr ayy çok özledimmm onlarııı 🙁
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #19 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 çok tatlılar canım allah bağışlasın yerim onları ben yaa...
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Nisan 2008 #20 Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 ne kadar yakışıklı bunlar böyle hele Mehmete bayıldım allah bağışlasın nazarlardan korusun 🙂
Ce: bu yakışıklılar benim yeğenlerim 🙂 ne kadar yakışıklı bunlar böyle hele Mehmete bayıldım allah bağışlasın nazarlardan korusun 🙂