Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şüphe Saat iki Kim biliyor… Kim? Ya Üç ise Ya dört… Şüphe… Şüphe ile yaşamaktansa En yalana bile inanıyor insan… Yalan zamana bile… Yalan hayata bile… Yalan yalana bile…
güven sorunu inanamamak ikna olmamak hatta bir hastalık..... yalan sana neyi ifade ediyor...
Önemsiz insanlar tarafından söylendiği zaman çok umursanmayan fakat çok sevdiğin kişiler tarafından söylenirse biran için hayatın sonu gelen, belki hazmedilemeyen üstünden yıllar bile geçse unutulmayan ve hatırlandıkça can acıtan🙁
Yanlızlık hüznü ve gözyaşını hatırlatıyor. Paylaşılamaya kederleri ve sevinçleri hatırlatıyor. Dilerim kimse yanlız kalmasın. Altaki sana aile neyi hatırlatıyor?
aile bana vazgeçilmezlerim arasındaki ilk seçeneğim..ve beni herşeye rağmen seven çıkarsızca seven..herşeye rağmen beni sevmekten vazgeçmeyen ve bende onlarıı hiçbirşeye değişmem..işte bunu anlatıyoor..