canım çitosum öle takip ediyorumki seni herşeyindenn haberim var anlayacağın o gün seninde yazdıkların bin parça olmuştu yüreğim kimden dileye bilirizki Rabbimden başka Allahım bizlere taşıyamayacağımız yükler vermesin canım allah razı olsun senden seninde beni çok ii anladığına eminim ama dedğim gibi sanki birdaha anne olamıyacakmışım gibi geliyor ya o benii kahrediyor ama sabretmeye çalışıyorummm galiba zamana iihtiyacım var aynı zamanda yardımada artık hayırlısı diyorumm bişeyi çok fazla istemiyecekmişsin onuda anlıyorum şuan onun hayal kırıklığıyla yaşıyorumm....
🙁 🙁
Canım insanın başına bir müsibet geldiği zaman hayat ,aldığın nefes ve zaman duruyor.Çevrendeki her şey senin yaşadığın olayla ilgili şekilleniyor..Senin karamsar olman normal ama geçici bir durum.Hiç bir insan yoktur ki en kötü gününde ümitsizliğe düşmesin.Zor bir dönemdesin.Üstesinden gelmediğini düşünüyorsan hemen bir piskoloğa git.Hayatımın en kötü günleri 2007 di.Ozaman piskolağa gittim ve ilaçlarımı doktorun dediği kısa dönemde değilde kendimi iyi histtiğim dönemde kendim bıraktım.2 ay oldu bırakalı.40 kiloya düşmüştüm ne uyku ne hayattan zevk alıyordum düşünmekten uyuyamıyordum kısacası çok kötü durumdaydım ve piskoloğun verdiği ilaçla kendimi toparladım benki ana kuzusuyum o ilaçaları aldığımda anamı bırak evim yansa umursamıyordum.Çok şükür iyiyim.Sende iyi olucaksın bu kötü günleri unutucaksın.Ve anne olucaksın yeniden bu defa evladını sağlıklı sıhatli kucağına alıcaksın asla olumsuz düşünme.Rabbim dermansız dert vermesin canım her şey düzelicek yoluna giricek kafanı dağıtmaya çalış Rabbim o güzl gönlüne versin birtanem...Günahlara kefarettir gönüldeki keder... Niyetler halis olunca Ameller olmaz heder... Biraz sabreyle bak...Neler göreceksin neler...
Mevlam ihmal değil...
İmtihan eder