B bensude Yeni Üye Üye 28 Eylül 2012 #1 bu ay gebelik bekleyenler:) arkadaşlar bu ay içinde yumurtlama tarihi yakın olan arkadaşlar kimler bilelim rabbim hepimizin kucağına bebiş nasip etsin AMİNNNNN
arkadaşlar bu ay içinde yumurtlama tarihi yakın olan arkadaşlar kimler bilelim rabbim hepimizin kucağına bebiş nasip etsin AMİNNNNN
NAZruzgar Aktif Üye Üye 28 Eylül 2012 #2 Mrb cnm bnm tarihim 14 ekim yumurtlama günlerimde 25_30 eylül.hepimiz için hayırlısını diliyorum
NAZruzgar Aktif Üye Üye 28 Eylül 2012 #4 Hayırlısı bensudecim inş minikler bizi daha fazla bekletmezler günlerimiz yakınmış ne kadardır bekliyosunuz cnm
Hayırlısı bensudecim inş minikler bizi daha fazla bekletmezler günlerimiz yakınmış ne kadardır bekliyosunuz cnm
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 28 Eylül 2012 #6 benim şimdi 12günü yumurtlama dönemindeyim ama umdum yok benim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Eylül 2012 #7 adet düzensizliğim var ama 29 eylülde adet olmam lazımdı.sizce hamile miyim. çok istiyoruz bebeğimizin olmasını
adet düzensizliğim var ama 29 eylülde adet olmam lazımdı.sizce hamile miyim. çok istiyoruz bebeğimizin olmasını
A attga Hamiş Melek 1 Ekim 2012 #8 melekler Allah hepinizin gönlüne göre versin en kısa zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah.
AYŞEDEN Hamiş Melek 1 Ekim 2012 #10 Ben bu ay es geciyorum ekimide bayramdan sonra start canımmhadi benden önce kalın inşallah