böyle sevginin...

Allah korusun ! yenimi aklina geldi sevgisi , seni üzerken neredeydi akli, sen perisan oldun kendini yedin bitirdin , senin için hangisi hayirliysa kalbinden ne geçiyorsa onu yap disardan bizler kolay akil veririz ama sen kendin için en dogrusunu seçersin en azindan kavga ,Tartisma etmeden iyiçe sapa sarmadan .Allah yardim etsin.
canımmm çook sağoll aminn Allah razı olsun senden...zaten en çook da o zoruma gidiyo onun ki sevgi değill sevgi olsa bi başkasını hayatına almazdı ona karşı hiçbirşey kalmadı içimde nefret bile etmiyorumm benden beter olsun o...

canım ya senin üzme kendini senelerede üzülme onlar hayatta bize bir şeyler kazandırıyo inan hata yapmadan olgunlaşılmıyo zor ama arkana bakma artık giden gitmiştir boşver belki seni kıskandırmak için yaptı ama hata yaptı ikimizde öldürüm diyen insandan kaç canım benim böyle sevgi olmaz
jujummm canımm çook haklısınn benim için öldü o...anlamıyorum ki hala ne istiyo benden :18:

Sayfaya giriş nedenim teselli vermek deil bu başlığının nere gideceğini merak ettim dedim bir an bu eşo yüzünden sonunda bu kız ağzınıda mı bozdu yoksa ?

😀 Canım benim ne hali varsa görsün seni ne kadar üzdüğünü ben biliyorum pişman oldu tabii bırak yaptığını çekiyor. Çeksin.

Sayfaya giriş nedenim teselli vermek deil bu başlığının nere gideceğini merak ettim dedim bir an bu eşo yüzünden sonunda bu kız ağzınıda mı bozdu yoksa ?

😀 Canım benim ne hali varsa görsün seni ne kadar üzdüğünü ben biliyorum pişman oldu tabii bırak yaptığını çekiyor. Çeksin.
yok elifim 😀 haklısın elifim benden beter olsun Allahım beter çektirdiğini çeksin inşallah...

Kıyamam canım benim bırak ne hali varsa görsün uzak dur ondan çok şükürler olsunki hayatını daha fazla mahfetmeden kurtuldun .Herşeyin en güzeline layıksın tatlım üzme kendini seni gocaman seviyorum...

Kıyamam canım benim bırak ne hali varsa görsün uzak dur ondan çok şükürler olsunki hayatını daha fazla mahfetmeden kurtuldun .Herşeyin en güzeline layıksın tatlım üzme kendini seni gocaman seviyorum...
canımm sucremmm allah razı olsun senden bıraktım sucremm anlamıyooo vazgeçmiyo nasıl bi insan ya bide nişanlı :18: canımsınnn bende seni gocamannnnnn seviyorum

Geri