ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #11 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? vallaa ikisininde giyinme alanları farklı hee rahatlık açısından jean tabiki 😀
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? vallaa ikisininde giyinme alanları farklı hee rahatlık açısından jean tabiki 😀
AZRA Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #12 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? yerine göre kot yerine göre kumaş tabiki de ama kot daha iii günlük hayt için
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? yerine göre kot yerine göre kumaş tabiki de ama kot daha iii günlük hayt için
zuzus:) Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #13 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? kumaş giymek zorundayım çalıştığım için.
tuqqce Daimi Üye Üye 16 Nisan 2008 #14 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tabiki sporum ben ama özel günlerde düğünlerde felan bazen klasik olabilir
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tabiki sporum ben ama özel günlerde düğünlerde felan bazen klasik olabilir
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 27 Nisan 2008 #15 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? blue jeans.o olmasaymış naparmışız? 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 27 Nisan 2008 #16 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? Blue jeans🙂 ama son 1 yazdır çok sıcak olduğu için elbise giyiyorum. çok serin oluyor ya
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? Blue jeans🙂 ama son 1 yazdır çok sıcak olduğu için elbise giyiyorum. çok serin oluyor ya
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #18 Cevap: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? blue jeans tercihimdiir bu zamana kadar hiiç kumaş giymediimm..spor giyinmek tercihhiiim.
Cevap: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? blue jeans tercihimdiir bu zamana kadar hiiç kumaş giymediimm..spor giyinmek tercihhiiim.