SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mart 2008 #1 Blue jeas mı kumaş pantolon mu? kumaş pantolon modelleri Evet melekler en çok hangisini giyersiniz?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mart 2008 #2 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? genelde kot tercihimdir😀
M Misafir Forum Okuru 15 Mart 2008 #3 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? bende kotu daha çok sevıyorum.
zelal0903 Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #4 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tabiki blue jeans iste yeterince kumas giyiniyorum bide ozel hayatta kaldiramam ama ozel gunlerde olabilir
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tabiki blue jeans iste yeterince kumas giyiniyorum bide ozel hayatta kaldiramam ama ozel gunlerde olabilir
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Mart 2008 #5 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? bencede kot bazen arada kumaş giyerim ama genelde kot😀
TaMaRa Yeni Üye Üye 15 Mart 2008 #7 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? Cogunluk kot fakat kumasda giyerim,giyecegim seyin uyumuna ve gidecegim yere göre yani🙂
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? Cogunluk kot fakat kumasda giyerim,giyecegim seyin uyumuna ve gidecegim yere göre yani🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #9 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tercihim blue jeans ama işyerinde sürekli kumaş pantalon giymek zorudayım
Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tercihim blue jeans ama işyerinde sürekli kumaş pantalon giymek zorudayım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Mart 2008 #10 Ce: Blue jeas mı kumaş pantolon mu? tabiki spor giyimi sevdiğim için blue jeans