Lamazi Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #11 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızıda bağışlasın🙂
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızıda bağışlasın🙂
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #12 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim amin güzelim cok sagol
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #13 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Lamazi' Alıntı: Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızıda bağışlasın🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canim, cümlemize, sagol
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Lamazi' Alıntı: Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuklarınızıda bağışlasın🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canim, cümlemize, sagol
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #14 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim magical' Alıntı: Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın inşallah ..... Genişletmek için tıkla ... cok sagol cümlemizin canim
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim magical' Alıntı: Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın inşallah ..... Genişletmek için tıkla ... cok sagol cümlemizin canim
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #15 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim gül15' Alıntı: allah mutluluğunuzu bozmasın Genişletmek için tıkla ... cümlemizin canim,sagol
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim gül15' Alıntı: allah mutluluğunuzu bozmasın Genişletmek için tıkla ... cümlemizin canim,sagol
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #16 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim SadmiN' Alıntı: Merhabalar Beyaz Melek, Mutluluğunuzun daim, ağız tadınızın her zaman şekerli olmasını dilerim. Bu arada imzanızı düzenledim yani çıkmamıştı sildim bilginiz olsun 🙂 Bebişlerinize selamlar... Genişletmek için tıkla ... merhabalar cümlemizin canim, sagol
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim SadmiN' Alıntı: Merhabalar Beyaz Melek, Mutluluğunuzun daim, ağız tadınızın her zaman şekerli olmasını dilerim. Bu arada imzanızı düzenledim yani çıkmamıştı sildim bilginiz olsun 🙂 Bebişlerinize selamlar... Genişletmek için tıkla ... merhabalar cümlemizin canim, sagol
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #17 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim elmalı kurabiye' Alıntı: allah mutlulugunuzu daim etsin inş ..... paylasım için tesekkürler Genişletmek için tıkla ... amin canim allah sanada mutlu,huzur dolu bir hayat nasip etsin
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim elmalı kurabiye' Alıntı: allah mutlulugunuzu daim etsin inş ..... paylasım için tesekkürler Genişletmek için tıkla ... amin canim allah sanada mutlu,huzur dolu bir hayat nasip etsin
Moss Üye Üye 30 Mayıs 2009 #18 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim beyazmelekcimmmm... gelinlikli 1. foton cok güzell cıkmıssınn....ama genel olarakk fotolarda somurtkansinn niye kiiiii?? mutluluklarınızz daim olsunnnnn
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim beyazmelekcimmmm... gelinlikli 1. foton cok güzell cıkmıssınn....ama genel olarakk fotolarda somurtkansinn niye kiiiii?? mutluluklarınızz daim olsunnnnn
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #19 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim moss' Alıntı: beyazmelekcimmmm... gelinlikli 1. foton cok güzell cıkmıssınn....ama genel olarakk fotolarda somurtkansinn niye kiiiii?? mutluluklarınızz daim olsunnnnn Genişletmek için tıkla ... :laugh:
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim moss' Alıntı: beyazmelekcimmmm... gelinlikli 1. foton cok güzell cıkmıssınn....ama genel olarakk fotolarda somurtkansinn niye kiiiii?? mutluluklarınızz daim olsunnnnn Genişletmek için tıkla ... :laugh:
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #20 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Allah seni ve aileni nazardan saklasın.İnşallah mutluluğunuz daim olur...
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Allah seni ve aileni nazardan saklasın.İnşallah mutluluğunuz daim olur...