beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #1 bizde varizz,ben esim oglum ve kizim bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Son düzenleme: 30 Mayıs 2009
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Mayıs 2009 #2 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Masallah abla, cok sirin cici cocuklarin varmis... Allah sizi nazardan korusun 🙂
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Masallah abla, cok sirin cici cocuklarin varmis... Allah sizi nazardan korusun 🙂
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #3 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim amin canim sagol
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #4 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim allah mutlulugunuzu daim etsin inş ..... paylasım için tesekkürler
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim allah mutlulugunuzu daim etsin inş ..... paylasım için tesekkürler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Mayıs 2009 #5 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Merhabalar Beyaz Melek, Mutluluğunuzun daim, ağız tadınızın her zaman şekerli olmasını dilerim. Bu arada imzanızı düzenledim yani çıkmamıştı sildim bilginiz olsun 🙂 Bebişlerinize selamlar...
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Merhabalar Beyaz Melek, Mutluluğunuzun daim, ağız tadınızın her zaman şekerli olmasını dilerim. Bu arada imzanızı düzenledim yani çıkmamıştı sildim bilginiz olsun 🙂 Bebişlerinize selamlar...
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #6 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim canim sagolasin beni cok mutlu ettin
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #7 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim sagolasin özlemimsin, allah snada mutlu huzurlu gelecekler nasip ettsin canim.
Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim sagolasin özlemimsin, allah snada mutlu huzurlu gelecekler nasip ettsin canim.
magical Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #8 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın inşallah .....
Gül Hanım Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #9 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim allah mutluluğunuzu bozmasın
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #10 Cevap: bizde varizz,ben esim oglum ve kizim cok cok sagolun canlar Son düzenleme: 28 Mayıs 2009