biterrmiiii buuuuuuu????????
hiç bitmicekmiş gibi hissediyorumm yrgunumm halsızımm..beklemekten degıl asla yanımda olmamasından dolayı yrgunum....şafak hala 375 sankı 2 aydır dıılde 2bın yıldır ykmus gbı hssedıyorum ...ıkı gecedır hıc uyuyamadım yıne internette zaman gecrmeye calısıyrum.mktup yazıyrm yada saate bakıorum ykkk hıcc gecmemıssssss cıldırıcamm ....zaman ole acımasızkı ne olur sankı o benım yanımdayken hızla akıp gttıgı gıbı sımdıde aksa ...inat yapar gibi yanımda oldugunda su gıbı a kıp gden zamn sımdı bır oylesıne haantal miskin....bılıorumkı yanıma geldıınde yıne hızlanıcak zaman ....bılıyrm daha bırrr yıll varr ama sonuna kadar bklıcem yaşamak için nefesım o cnkı nefessz kalamaz kii insan...hayatıma geldıınde bana gulmeyı ogrttı...ve nekadar yakıstıgınıhatrlattı sık sık onun kalp atıslarının benım dudklarımın arasında oldugunu soyledı hep....bana uzulme dıe soz verdırmek ıstedı veremedımkı daha o gtmeden gulucuklerım anlamını ytrmeye baslamıstı.....thmn ettgım gıbıde oldu...giderken gülücüklerimide gtrdü.bir ceset soguklugu tasıyorum yuzumde...yattıgıım yatagın kabırden bır farkı yok...dayanmaz zorundayım...bu kabus bıle olamaıcak kadar kotu bır düşş fakat 375 gun snra o düşten uyanıcaz ve rüyalarda biile olamıcak kadar saf cıkrsz cocuksu delı dolu sınırsız askımıza devam edıcez...sonsuza kadar ....sn nefslerımızı brlıkte vercez....canyelegımmm o benmm savunmasızım onsuz gucszum....ama hersey bıtmeye mahkum ömrümüzün 15 ayı vatana gerisi ebediyete kadar sadce 'BİZ'e ait olucakkkk ....
bana hep derki :meleğim vtan için geldim senin için dönücem...burda her sabah vatan sağolsun derken içimdn her defasında canımda vatanımda sensın benım dıyorum unutma benı sakın...
unutmak mümkünmüüü sniii cennetimmmm....ben snde yasıyorum sen bnm cennetımmmsınn snsiz kırılır kanatlarım üzerime düşer gkyuzu....askerim benimmm...sahibimmmm sen duuymuyorsun bıle ama suan dudaklarımda gitmeden bır oncekı gece aglaya aglaya gozlerıne bakıp soyledıgım sarkıyı mırıldanıyorum.....seni canımdan ve herseyden cok sevıyorum.....
Çaresizim mecbur bu veda...
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara .
Sığınıp anılara,bu hasrete dayanırız elbet.
Ümidimiz muradına erecek sabret.
Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret...
Sabret sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret...
''vız gelir dağlar denizler,yaban eller..
sevmeye engel değil mesafeler.... ''
bana hep derki :meleğim vtan için geldim senin için dönücem...burda her sabah vatan sağolsun derken içimdn her defasında canımda vatanımda sensın benım dıyorum unutma benı sakın...
unutmak mümkünmüüü sniii cennetimmmm....ben snde yasıyorum sen bnm cennetımmmsınn snsiz kırılır kanatlarım üzerime düşer gkyuzu....askerim benimmm...sahibimmmm sen duuymuyorsun bıle ama suan dudaklarımda gitmeden bır oncekı gece aglaya aglaya gozlerıne bakıp soyledıgım sarkıyı mırıldanıyorum.....seni canımdan ve herseyden cok sevıyorum.....
Çaresizim mecbur bu veda...
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara .
Sığınıp anılara,bu hasrete dayanırız elbet.
Ümidimiz muradına erecek sabret.
Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret...
Sabret sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret...
''vız gelir dağlar denizler,yaban eller..
sevmeye engel değil mesafeler.... ''