»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Temmuz 2009 #11 silme geregini duydugum herseyi. simdi hepsini yazmak zor, ve cok olur 😀
IdriL Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2009 #14 asi' Alıntı: kendimi silerdim Genişletmek için tıkla ... canım sen kal dünya da kötüleri silelim ... zamanı bölük börçük ederek silerdim..beklemeleri kaldırırdım .. haritadan da bi kaç bin km. yi... içindekilerle...
asi' Alıntı: kendimi silerdim Genişletmek için tıkla ... canım sen kal dünya da kötüleri silelim ... zamanı bölük börçük ederek silerdim..beklemeleri kaldırırdım .. haritadan da bi kaç bin km. yi... içindekilerle...
Eda™ Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2009 #16 O telefon numarasını veriptE ekendimi rezilliğe mahkum ettiğim o günün 8 - 19 arasını silerdim..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2009 #18 Başta Orkidenin kaynanası olmak üzere kötü Kayınvalideleri silerdim😀
orkide Aktif Üye Üye 15 Ağustos 2009 #19 eferim gı bole ol canımı ye sillllllll sillll vatandaş değer bilmeyen nemkör kaynananı silllllllllllllllllll
eferim gı bole ol canımı ye sillllllll sillll vatandaş değer bilmeyen nemkör kaynananı silllllllllllllllllll
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Ağustos 2009 #20 şu herşeyi kafama takma huyumu silerdim en başta (biraz bencilce oldu😀) ölümü silerdim,hastalığı,kazaları,huzursuzluğu,sevgisizliği... hayatta silinecek çok şey var..bu böyle uzar gider...........
şu herşeyi kafama takma huyumu silerdim en başta (biraz bencilce oldu😀) ölümü silerdim,hastalığı,kazaları,huzursuzluğu,sevgisizliği... hayatta silinecek çok şey var..bu böyle uzar gider...........