K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Nisan 2012 #11 🙂 çk gzl çk bilgilendirici harika sözler . bunları yazan arkadaşlarıma çk tşkkürler 🙂 🙂 <3
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 21 Eylül 2012 #13 Kayıtsız Üye' Alıntı: Zaten Hazreti Peygamberimiz değilmi ki " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " demişti. Okumak tüm cehaletleri ortadan kaldırır. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu söz Hz.Ali'ye aittir...🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: Zaten Hazreti Peygamberimiz değilmi ki " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " demişti. Okumak tüm cehaletleri ortadan kaldırır. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu söz Hz.Ali'ye aittir...🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 17 Ekim 2012 #14 CAHİL OLAN İNSANIN HAYATI BAKIŞ AÇISI FARKLI OLUR NE KADAR İSTESEDE İYİ VE GÜVENİLİR OLMAYI BAŞARamaZ...
CAHİL OLAN İNSANIN HAYATI BAKIŞ AÇISI FARKLI OLUR NE KADAR İSTESEDE İYİ VE GÜVENİLİR OLMAYI BAŞARamaZ...
Ü ümmühan Yeni Üye Üye 18 Ekim 2012 #15 Buda biz hanımların hanımsözü olsun 1 kitap oku 1000 cehalet öldür 🙂
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 29 Ekim 2012 #17 Kayıtsız Üye' Alıntı: Zaten Hazreti Peygamberimiz değilmi ki " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " demişti. Okumak tüm cehaletleri ortadan kaldırır. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu söz hz.Ali Efendimizin sözüdür .Peygamber Efendimizn Sözlerine hadis-i şerif denir.
Kayıtsız Üye' Alıntı: Zaten Hazreti Peygamberimiz değilmi ki " bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum " demişti. Okumak tüm cehaletleri ortadan kaldırır. 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu söz hz.Ali Efendimizin sözüdür .Peygamber Efendimizn Sözlerine hadis-i şerif denir.