dost,ahanda bu allan delisinin açtığı konuyu kullanarak yine yeniden tekrardan hoş geldin iyi ki geldin 🙂🙂
allah bi daha böyle uzun ayrı koymasın iyi ki varsın adminim iyikide dostumsun 🙂🙂iyikide benim bilgeli bilgemsin hemide en orjinalisin
adminimmmmm canım benimm canımm benimmmmmmmm seni ben pek çok severimm....
adminimm iyiki tanıdım sizi iyiki varsınız..sizde dahil bütün adminleir ve arkadaşlarımı çokk seviyorum.
iyiyki burdasınız.. sizi tanımyıoruz size göre yeni melekleriz ama saizi tanımak eminim çok güzel olurdu...hem bilgeymişiniz onuda öğrenmiş bulunduk.. sizden öğren,icek çok şeyimiz var.. her şey gönlünüzce olsun..
buyurn bu güller sizin için🙂
bende fazla tanışamadım bütün admınlerim gibi tatlı dilli iyi birisi olduguna inanıyorum daha iyi tanışırız inşallah bunlar sizeee
Bende biraz uzaklaşayım yaa valla canım çekti ne güzel şeyler yazmışsınız yıkanmaya yağlanmaya bayağı ihtiyacım var sanırım😀
Şaka bir yana Bilgem nemesisim zaten duygularımı ona karşı çok iyi biliyor o benim dostumdan da öte ailemin bir parçası bir bacım gibidir daha doğrusu bacım dediğim insanlardan biridir ben ona hoşgeldin demiyorum çünkü onu hiç gitmiş bile saymıyorum🙂 Herzaman bizimleydi zaten bunu zaten biliyorum seni seviyorum Nemesisim🙂
Canım ya sen nerelerdesin aramızda olmayışına iyice üzülmeye başlamıştım.arkadaşlarım söylenecek sözleri söylemişler zaten bana söyleyecek birşey kalmamış çünkü bana hissettirdiklerinde aynı🙂zaten kalbindeki bazı şeyleri söze dökemezsin aramızda tekrar olmana ne kadar sevindim bilemezsin bazı şeylerin eksikliği yürekten hissedilir bu eksikliğin biride sendin şimdi bu tamamlandı umarım artık bu eksikliği hissettirmezsin canım benim özledik seni adminimmm aramıza tekrar hoş geldin