Bi köşede benim olsun ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EnCey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2007'de Rüya gibi başlayan ve aradan 4 sene geçmesine rağmen Hala duygularım aynı olan Sevdiğim Adamla Rüya gibi geçen bi hayat!!
Dilerim Allah'ımdan böylede devam eder... Diğer yarım , can dostum , aşkım herşeyim... Biz kimseye aldırış etmeden başladık bu hayata! öylede devam edecek! Kimseciklerin bizim hayatımıza girip 3. Şahıs olmasına izin vermeyeceğiz!!:nazar::nazar:

Bu zamana kadar bana katlana bilen ender insanlardan biri olan Sevgilime buradan haykırmak istedim göremesede o biliyor onu ne kadar sevdğimi bu bana yetiyor..

Benim Masalım 19.o8.2oo7' de başladı bugünde ve sonsuza dek sürecek !~~

Bu yazımı okuyan vakitini harcayan herkese teşekkür eder , gerçek aşklarını buldularsa onlara mutluluk dilerim.. Bulamayanlara ise diyeceğim şudur gerçek aşkları bir gün hiç ummadıkları anda onları bulacak içlerindeki umutları eksik olmasın ! 😉😉

Tüm islam Aleminin Şeker bayramını kutlarım, seneye de kutlamayı Allah'ım nasip etsin....
ve
30 Ağustos Zafer Bayramımızıda kutlarım... Bize bu günü kutlamayı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün ve silah arkadaşarının ve şehitlerimizin mekanları cennet olsun!

yaa sen nerdesin haala yaaaaa!!! :sinir: tamam bilioz 15 gün yoktunda insan bi görünür arada 8 gün soora d.gnüm gelmezsen küserim mektubumu keserim :asi: benimki bişiler yapıcakmış onu beklemedeyim onu bilem anlattırmıyosun ama yaaa :sinir:

Geri