Bi köşede benim olsun ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EnCey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevdiğim .. hayatımın en özel insanı... haykırasım geldi aşkımı sana .... 🙂
Derler ya aşkın ömrü 3 yıldır. Ben buna inanmayanlardanım sayende... 4. senemıze yaklaşıyoruz.. Ve sana olan aşkım her gün artmakta... Seninle bir ömrüm geçsin.. Aşkımızla sımsıkı sarıldık biz birbirimize...
Kimin ne düşündüğü ne istediği umrumda değil... Bir kere daha gelsem bu dünyaya yine seni sevmek isterim..!

Bizi çekemeyenler sayenizde daha da güçlendik... Biz böyle iyiyiz.....

Sorma tatlım yaa çok göze nazara geliyoruz.. Çok çekemeyenlerle karşılaşıyorum... 🙂 Ama biz sevdiceğimle gülüp geçiyoruz artık..... 🙂🙂🙂

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Ararım İzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüğün Yollara
Kara Peçe Yakışmıyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan
Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarı Saçlım Mavi Gözlüm

Sevdiceğimle geçen yeni bir güzel ayımızı kutlamaktayız .. Ne kadar seviyorum onu kimse bilemez.....Tek istediğim sevdiğim adamla bir ömrüm geçsin istiyorum çok şey istemiyorum değil mi? :hıms:

Bu aralar dinlediğim Halil Sezai'nin parçalarından birinin sözlerini paylaşmak istedimm Bir an önce "İncir Reçelini" İzlemeliyim biliyorum....😀
Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda…

Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım…

İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman…​

slm canim köseni yeni görüyorum hayirli olsun...sen bosevr sizi cekemyenleri..hayatina bak ..bugün bana söylediklerin icin cok tsk ederim ...rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insllah...

slm canim köseni yeni görüyorum hayirli olsun...sen bosevr sizi cekemyenleri..hayatina bak ..bugün bana söylediklerin icin cok tsk ederim ...rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insllah...

Çok teşekkür ederim jupiterim... Ne demek canım sen yüreğini ferah tut.. Herşey yoluna girecek inanıyorum ben.....