H HaLLoWeeN* Forum Okuru 25 Nisan 2012 #161 sana ancak burdan ulaşabiliyorum mesajıda kapatmışsın.umarım karşılaşırız.
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 26 Nisan 2012 #162 hangi saatlerde girdiğini yada ne zaman giriceğini bildir bana olrmu?
EnCey Daimi Üye Üye 27 Nisan 2012 #165 minikküçük(=' Alıntı: :hıh: :hıh: Genişletmek için tıkla ... sana :hıh: :hıh: :hıh:
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #167 Bulutlara sakladım sevdamı... Sen bana ne zaman toprak olursan , Ben de sana o zaman yağmur olurum...!
Bulutlara sakladım sevdamı... Sen bana ne zaman toprak olursan , Ben de sana o zaman yağmur olurum...!
EnCey Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2012 #168 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: Bulutlara sakladım sevdamı... Sen bana ne zaman toprak olursan , Ben de sana o zaman yağmur olurum...! Genişletmek için tıkla ... wwuuuuu........ 🙂 Teşekkür ederim.... sayfamada hep beklerim😀
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: Bulutlara sakladım sevdamı... Sen bana ne zaman toprak olursan , Ben de sana o zaman yağmur olurum...! Genişletmek için tıkla ... wwuuuuu........ 🙂 Teşekkür ederim.... sayfamada hep beklerim😀
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 6 Haziran 2012 #169 ??????????????????? ????????? ? SEN KALB?M?N SÖYLEMEKTEN BIKMAYACA?I TEK MÜZ?KS?N ? ??????????????? ???????
??????????????????? ????????? ? SEN KALB?M?N SÖYLEMEKTEN BIKMAYACA?I TEK MÜZ?KS?N ? ??????????????? ???????
EnCey Daimi Üye Üye 8 Haziran 2012 #170 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: ??????????????????? ????????? ? SEN KALB?M?N SÖYLEMEKTEN BIKMAYACA?I TEK MÜZ?KS?N ? ??????????????? ??????? Genişletmek için tıkla ... Sevenin halinden sevenler anlar diye bo?una dememi?ler....😉
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: ??????????????????? ????????? ? SEN KALB?M?N SÖYLEMEKTEN BIKMAYACA?I TEK MÜZ?KS?N ? ??????????????? ??????? Genişletmek için tıkla ... Sevenin halinden sevenler anlar diye bo?una dememi?ler....😉