EnCey Daimi Üye Üye 10 Mart 2012 #142 Sen gideli 2 hafta olmuş.... Çok yavaş geçiyor zaman....... ŞAFAK:438:hıms:
EnCey Daimi Üye Üye 13 Mart 2012 #143 Hayatımın aşkısın (!) Sabah sesini duymayı nasıl özlemişim yahuuu :hıms: Zaman yavaş geçsede geçiyor... Bizim için en güzeli geliyor 🙂🙂 ŞAFAK:435
Hayatımın aşkısın (!) Sabah sesini duymayı nasıl özlemişim yahuuu :hıms: Zaman yavaş geçsede geçiyor... Bizim için en güzeli geliyor 🙂🙂 ŞAFAK:435
EnCey Daimi Üye Üye 14 Mart 2012 #144 Hayatımın doğru insanı sensin...Buldum ben seni... :hıms: ŞAFAK : 433
EnCey Daimi Üye Üye 16 Mart 2012 #146 minikküçük(=' Alıntı: enceyimmmmm baya atmış şafak sevindimmmm..😀 Genişletmek için tıkla ... Gel birde bana sor onu sen :hıms: geçmiyor zaman...
minikküçük(=' Alıntı: enceyimmmmm baya atmış şafak sevindimmmm..😀 Genişletmek için tıkla ... Gel birde bana sor onu sen :hıms: geçmiyor zaman...
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 16 Mart 2012 #147 encey' Alıntı: Gel birde bana sor onu sen :hıms: geçmiyor zaman... Genişletmek için tıkla ... atlatıcaz enceyim bunuda atlatıcaz.
encey' Alıntı: Gel birde bana sor onu sen :hıms: geçmiyor zaman... Genişletmek için tıkla ... atlatıcaz enceyim bunuda atlatıcaz.
EnCey Daimi Üye Üye 17 Mart 2012 #148 minikküçük(=' Alıntı: atlatıcaz enceyim bunuda atlatıcaz. Genişletmek için tıkla ... İnşallah...
EnCey Daimi Üye Üye 31 Mart 2012 #150 MeLOo' Alıntı: bu da sana süprüzüm olsun Genişletmek için tıkla ... Canım teşekkür ederim ah bide resmi göreydim tam süper olcaktı
MeLOo' Alıntı: bu da sana süprüzüm olsun Genişletmek için tıkla ... Canım teşekkür ederim ah bide resmi göreydim tam süper olcaktı