K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Kasım 2012 #82 bugun kan testi yaptırdım 3,95 çıktı bu ne anlama gelior hamilemiyim acabaaa lütfen bana hemen cevap werin
bugun kan testi yaptırdım 3,95 çıktı bu ne anlama gelior hamilemiyim acabaaa lütfen bana hemen cevap werin
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 29 Kasım 2012 #83 dün yaptığım testle 92 çıktı test sonucu acaba hamile miyim.çocuk istiyoruz ama polikistik over hastasıyım ona bağlı yükselmiş olabilir mi
dün yaptığım testle 92 çıktı test sonucu acaba hamile miyim.çocuk istiyoruz ama polikistik over hastasıyım ona bağlı yükselmiş olabilir mi
A arzuss Yeni Üye Üye 29 Kasım 2012 #84 19 Ekim'de hasta olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç 10.46 çıkmış 2 gün sonra tekrar gelin dediler. Hamile miyim??
19 Ekim'de hasta olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç 10.46 çıkmış 2 gün sonra tekrar gelin dediler. Hamile miyim??
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 2 Aralık 2012 #87 Sonuç Ünite Normal Değer B-HCG 22170 H mIU/mL < 5 ne demek bu
S sevde 7 Daimi Üye Üye 4 Aralık 2012 #89 Kayıtsız Üye' Alıntı: merhaba ben hamilemiyim kan testim 99.95 Genişletmek için tıkla ... evet yeni başlayan bir hamileliliğiniz var hayırlı olsun
Kayıtsız Üye' Alıntı: merhaba ben hamilemiyim kan testim 99.95 Genişletmek için tıkla ... evet yeni başlayan bir hamileliliğiniz var hayırlı olsun
S sevde 7 Daimi Üye Üye 4 Aralık 2012 #90 arzuss' Alıntı: 19 Ekim'de hasta olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç 10.46 çıkmış 2 gün sonra tekrar gelin dediler. Hamile miyim?? Genişletmek için tıkla ... evet hamilesiniz değer 2 katına çıkarsa hamileliğiniz kesinelşir sağlıklı bir gebelik diliyorum
arzuss' Alıntı: 19 Ekim'de hasta olmuştum dün kan testi yaptırdım sonuç 10.46 çıkmış 2 gün sonra tekrar gelin dediler. Hamile miyim?? Genişletmek için tıkla ... evet hamilesiniz değer 2 katına çıkarsa hamileliğiniz kesinelşir sağlıklı bir gebelik diliyorum