C congili Forum Okuru 13 Ekim 2012 #71 merhaba kan da gebelik testi yaptırdım sonuç 0.51+lipemi çıktı acil ddeki doktor çok yeni olabilir dedi siz ce hamilemiyim
merhaba kan da gebelik testi yaptırdım sonuç 0.51+lipemi çıktı acil ddeki doktor çok yeni olabilir dedi siz ce hamilemiyim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 2 Kasım 2012 #72 merhaba 18.gün beta hcg yaptırdım 0,406 cıktı bu neye işaret hamile miyim
S sevde 7 Daimi Üye Üye 18 Kasım 2012 #75 Kayıtsız Üye' Alıntı: benim değerim 9.5 IU/L bu nedemek Genişletmek için tıkla ... hamilelik yeni başlamış - - - Updated - - - Kayıtsız Üye' Alıntı: merhaba 18.gün beta hcg yaptırdım 0,406 cıktı bu neye işaret hamile miyim Genişletmek için tıkla ... hamile değilsiniz 5 ve üzeri gebelik var demektir hakkınızda hayırlısı olsun
Kayıtsız Üye' Alıntı: benim değerim 9.5 IU/L bu nedemek Genişletmek için tıkla ... hamilelik yeni başlamış - - - Updated - - - Kayıtsız Üye' Alıntı: merhaba 18.gün beta hcg yaptırdım 0,406 cıktı bu neye işaret hamile miyim Genişletmek için tıkla ... hamile değilsiniz 5 ve üzeri gebelik var demektir hakkınızda hayırlısı olsun
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Kasım 2012 #76 Merhaba hcg test sonucu 11.61 acaba hamile miyim? Teşekkürler
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Kasım 2012 #78 HCG sonucu yorumu hk, Merhaba, HCG testi sonucu 11.61 cevap nedir. Teşekkürler.