F Frozen3043 Hamiş Melek 8 Eylül 2013 #81 güloo cnm rabbim hakkında hayırlısını versın,bizi bilgilendır olurmu,
G gülooo Üye Üye 9 Eylül 2013 #82 Allah razı olsun canım bilgilendircem eger varsa içimdeki fasulye tam 28 günlük olması gerekiyor kanda cıkar heralde pek bilgim yok
Allah razı olsun canım bilgilendircem eger varsa içimdeki fasulye tam 28 günlük olması gerekiyor kanda cıkar heralde pek bilgim yok
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 9 Eylül 2013 #83 hani ama saat kaç oldu ve şu anda onlinesin artık fasülyemi mercimek mi her neyse hayırlısı olsun dört gözle bekliyoruz
hani ama saat kaç oldu ve şu anda onlinesin artık fasülyemi mercimek mi her neyse hayırlısı olsun dört gözle bekliyoruz
S Sumeyye1905 Yeni Üye Üye 9 Eylül 2013 #84 Mrb, hamilelik ile ilgili bi soru olucakti insallah yardimci olabilirsiniz.. Bu sabah gebelik testi yaptim ve böyle bi sonuc cikti , bu ne demektir yardimci olur musunuz ?
Mrb, hamilelik ile ilgili bi soru olucakti insallah yardimci olabilirsiniz.. Bu sabah gebelik testi yaptim ve böyle bi sonuc cikti , bu ne demektir yardimci olur musunuz ?
G gülooo Üye Üye 9 Eylül 2013 #85 Verdim kanı akşam alcam sonucu bekleyemedim umudum yok goguslerimin agrısıda geciyor🙁 regl sancısı cekiyorum
Verdim kanı akşam alcam sonucu bekleyemedim umudum yok goguslerimin agrısıda geciyor🙁 regl sancısı cekiyorum
rosalindaa Üye Üye 9 Eylül 2013 #86 gulo umarımhamılesın ama ıdrarda cıkmadıysa belkıde psıkolojıkte olabılr hamıleyım dıye ama yanıltıcı olalbırlr. allah gonlune gore versın..
gulo umarımhamılesın ama ıdrarda cıkmadıysa belkıde psıkolojıkte olabılr hamıleyım dıye ama yanıltıcı olalbırlr. allah gonlune gore versın..
G gülooo Üye Üye 9 Eylül 2013 #87 Aynen belkide psikolojiktir eczacı sabah ilk idrarınla yap dedi ama ben duramadım
N NİLDA Üye Üye 9 Eylül 2013 #88 guloo bu kadar gecikmeden sorna idrar testinde çıkmaması biraz olumsuz ama hakkında hayırlısı canım
N NİLDA Üye Üye 9 Eylül 2013 #89 ilk son fark etmiyo canım ben gecenin 1inde yaptım pozitif çıktı eğer varsa saati önemli değil