A aysen* Aktif Üye Üye 8 Eylül 2013 #72 NİLDA' Alıntı: ne iş yapıyor onu söylee güreşçimiii türkücümüüü topçumu popçumuu [/quo nil resmen aseriyon ogrenemezen biyerin sisecek Genişletmek için tıkla ...
NİLDA' Alıntı: ne iş yapıyor onu söylee güreşçimiii türkücümüüü topçumu popçumuu [/quo nil resmen aseriyon ogrenemezen biyerin sisecek Genişletmek için tıkla ...
N NİLDA Üye Üye 8 Eylül 2013 #73 sanırım takıntı yaptım ayşen ablaa Birsel diye bi arkadaş vardı onu anımsattı gülonun hikayesi o yüzden 🙂
sanırım takıntı yaptım ayşen ablaa Birsel diye bi arkadaş vardı onu anımsattı gülonun hikayesi o yüzden 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 8 Eylül 2013 #74 NİLDA' Alıntı: sanırım takıntı yaptım ayşen ablaa Birsel diye bi arkadaş vardı onu anımsattı gülonun hikayesi o yüzden 🙂 Genişletmek için tıkla ... h güreçşimi 🙂 valla bu gidişle ünlü eşelri burda toplaacak
NİLDA' Alıntı: sanırım takıntı yaptım ayşen ablaa Birsel diye bi arkadaş vardı onu anımsattı gülonun hikayesi o yüzden 🙂 Genişletmek için tıkla ... h güreçşimi 🙂 valla bu gidişle ünlü eşelri burda toplaacak
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 8 Eylül 2013 #75 güloooo kandırıkcılık yapma bakkk ayp oluyor 🙂 bu kadar insanı merak içinde bırakamazsı
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 8 Eylül 2013 #76 bencede gülo ya demeyecektin yada söyleyecektin sana senin sevgilin ünlümü ünsüz mü diye sormadık kendin dedin bize biz bilmeyiz biz çatlarız ona göre yani siz ağızdan bi kez çıkar hadi sabah yap ilk idrarınla buraya yaz biz bilmeyiz
bencede gülo ya demeyecektin yada söyleyecektin sana senin sevgilin ünlümü ünsüz mü diye sormadık kendin dedin bize biz bilmeyiz biz çatlarız ona göre yani siz ağızdan bi kez çıkar hadi sabah yap ilk idrarınla buraya yaz biz bilmeyiz
Uzman SühaN Administrator 8 Eylül 2013 #77 Kaç gündür takip ediyorum..İlgili kişiden hala yanıt yok 🙂 Asena öğrenir öğrenmez haberdar ediyorsun pm ile Son düzenleme: 9 Eylül 2013
Kaç gündür takip ediyorum..İlgili kişiden hala yanıt yok 🙂 Asena öğrenir öğrenmez haberdar ediyorsun pm ile
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 8 Eylül 2013 #78 BEYZA21' Alıntı: Kaç gündür takip ediyorum..İlgili kişiden hala yanıt yok 🙂 Asena ve feyza öğrenir öğrenmez haberdar ediyorsunuz pm ile Genişletmek için tıkla ... tememe beyzacımm ajnalr iş başın da h
BEYZA21' Alıntı: Kaç gündür takip ediyorum..İlgili kişiden hala yanıt yok 🙂 Asena ve feyza öğrenir öğrenmez haberdar ediyorsunuz pm ile Genişletmek için tıkla ... tememe beyzacımm ajnalr iş başın da h
G gülooo Üye Üye 8 Eylül 2013 #80 Arkadaslar kandırıkcılk filan yapmıyorum bu arada idrarda cıkmadı yarın kan tahliline gidiyorum hepinize iyi geceler sinirlerim cok bozuldu göguslerimin agrisi azaldı halada anavatan kan ağlamıyor 😀
Arkadaslar kandırıkcılk filan yapmıyorum bu arada idrarda cıkmadı yarın kan tahliline gidiyorum hepinize iyi geceler sinirlerim cok bozuldu göguslerimin agrisi azaldı halada anavatan kan ağlamıyor 😀