Berbatım
Merhabalar benim size danışmak istediğim bir konu var arkadaşlar.
Ben birini seviyorum.Hocamın arkadaşı yani kurs hocam..
Aramızda 20 yaş var ama yaş ne onun ne benim problemim değil.
Nerden biliyorsun derseniz saatlerce nette bu konu hakkında konuştuk ama o özgürlük delisi birisi evlilikten kaçıyor bu yüzden evlenmemiş.
Ama tam 5-6 yıldır beraberliği olduğu bir kız var aralarında 10 ve üstüde olabilir yaş farkı var.
Neyse ben en yakın dostuyla arkadaşım sevdiğim adamın ve arkadaşı bana duygularımı söylemem gerektiğini söyledi ya üzül ya sevin dedi üzülmeni istemem dedi.
Neyse ben kursta bir gün çağırdım ortak olan arkadaşımızın yanına gidelim vs orada bir öğrenciyle ilgileniyordu sonra öğrencisi ders saati bitince çıktı ve kapıdayız 3 müzde dedim hadi dedi tamam kapıyı açtı girdi kapı kapandı bekledim kapının dışında 1-2 dk tık yok bende manyak değilim beklim verdim o sinirle yola kendimi ortak arkadaşımızın yanına gidiyorum aa bir baktım karşımda duruyor benim ki tebessüm etti bende defol dedim dedi bende arkadaşımı aradım seni soruyordum.
Neyse gittik ortak arkadaş dedi al konuş böle olmaz.
Gel seninle bişey konuşcam dedim girdik bir köşeye oturduk ..
Dedim ki seval kim ?
Seval birlikte olduğu kız ama sorguluyorum yinede bakalım ne diyicek.
Dedi sen nerden biliosun kim söledi deidm oyalama beni söyle dedi söyleyen kim olduğunuda demiştir dedim evet yakın bir arkadaş olduğunu söyledi doğru mu evet dedi birlikte olduğum insan bunu 1 satte ağzından aldım.
Sonra ee devam ettim dedi ne sölicen şoktayım dedi.
Merak ettim hadi kız dedi dedimki ben bir adamı seviyorum.
Ve devamı ondan geldi ve o adamın birlikte olduğu birisi var değil mi dedi.
Evet dedim gözümden yaş aktı sonra dedim kaybetmek istemezdim seni ama biliorum kaybedicem çok büüyük bir hata yaptım dedim.
Neyse oda sevmek hata değil diye düzeltti ama benim bir beraberliğim var kafam karıştı gibisinden bişe dedi bende sordum onu seviyor musun?
Sustu sadece ve dedim ki duygularından emin bile değilsin.
Neyse kalktım hadi gidelim dedim durmak istemiyorum burada .
Arkadaş ona dönüp eve bırak dedi beni yarı yola kadar götürdü ya da eşlik etti ve bana çok fenasın sen dedi yolda bende evet sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum ilerde keşkede demek istemiyorum dedim ve yol sonunda top sende artık duygularını düşüncelerini ii değerlendir dedim.
Sonra bir yerde görüşürüz dedim .
Neyse 3 gün oldu bugünle msn face ve yüzyüze asla gelmedik.
Msn giriyor face her gün ama kapalı olrak bana yazan adam yazmıyor.
Anlam veremiyorum telefonu var msn face hiç birinden ne yazdım ne ettim.
Ama pazar günü veya bir arkadaş kurs ortamından yüzyüze gelcez işte o zaman nasıl davrancam napıcam bilmiyorum.
Neden böle bişe oldu bilmiyorum ama çok seviyorum onu yüreğim acıyor şimdi onun bu sessizliği.
Akıl verin bana bu sessizlik nyin nesi nasıl bir yol izlemem lazım
Ben birini seviyorum.Hocamın arkadaşı yani kurs hocam..
Aramızda 20 yaş var ama yaş ne onun ne benim problemim değil.
Nerden biliyorsun derseniz saatlerce nette bu konu hakkında konuştuk ama o özgürlük delisi birisi evlilikten kaçıyor bu yüzden evlenmemiş.
Ama tam 5-6 yıldır beraberliği olduğu bir kız var aralarında 10 ve üstüde olabilir yaş farkı var.
Neyse ben en yakın dostuyla arkadaşım sevdiğim adamın ve arkadaşı bana duygularımı söylemem gerektiğini söyledi ya üzül ya sevin dedi üzülmeni istemem dedi.
Neyse ben kursta bir gün çağırdım ortak olan arkadaşımızın yanına gidelim vs orada bir öğrenciyle ilgileniyordu sonra öğrencisi ders saati bitince çıktı ve kapıdayız 3 müzde dedim hadi dedi tamam kapıyı açtı girdi kapı kapandı bekledim kapının dışında 1-2 dk tık yok bende manyak değilim beklim verdim o sinirle yola kendimi ortak arkadaşımızın yanına gidiyorum aa bir baktım karşımda duruyor benim ki tebessüm etti bende defol dedim dedi bende arkadaşımı aradım seni soruyordum.
Neyse gittik ortak arkadaş dedi al konuş böle olmaz.
Gel seninle bişey konuşcam dedim girdik bir köşeye oturduk ..
Dedim ki seval kim ?
Seval birlikte olduğu kız ama sorguluyorum yinede bakalım ne diyicek.
Dedi sen nerden biliosun kim söledi deidm oyalama beni söyle dedi söyleyen kim olduğunuda demiştir dedim evet yakın bir arkadaş olduğunu söyledi doğru mu evet dedi birlikte olduğum insan bunu 1 satte ağzından aldım.
Sonra ee devam ettim dedi ne sölicen şoktayım dedi.
Merak ettim hadi kız dedi dedimki ben bir adamı seviyorum.
Ve devamı ondan geldi ve o adamın birlikte olduğu birisi var değil mi dedi.
Evet dedim gözümden yaş aktı sonra dedim kaybetmek istemezdim seni ama biliorum kaybedicem çok büüyük bir hata yaptım dedim.
Neyse oda sevmek hata değil diye düzeltti ama benim bir beraberliğim var kafam karıştı gibisinden bişe dedi bende sordum onu seviyor musun?
Sustu sadece ve dedim ki duygularından emin bile değilsin.
Neyse kalktım hadi gidelim dedim durmak istemiyorum burada .
Arkadaş ona dönüp eve bırak dedi beni yarı yola kadar götürdü ya da eşlik etti ve bana çok fenasın sen dedi yolda bende evet sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum ilerde keşkede demek istemiyorum dedim ve yol sonunda top sende artık duygularını düşüncelerini ii değerlendir dedim.
Sonra bir yerde görüşürüz dedim .
Neyse 3 gün oldu bugünle msn face ve yüzyüze asla gelmedik.
Msn giriyor face her gün ama kapalı olrak bana yazan adam yazmıyor.
Anlam veremiyorum telefonu var msn face hiç birinden ne yazdım ne ettim.
Ama pazar günü veya bir arkadaş kurs ortamından yüzyüze gelcez işte o zaman nasıl davrancam napıcam bilmiyorum.
Neden böle bişe oldu bilmiyorum ama çok seviyorum onu yüreğim acıyor şimdi onun bu sessizliği.
Akıl verin bana bu sessizlik nyin nesi nasıl bir yol izlemem lazım