ben nerde yanlış yaptım?!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vufu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sagolun melekler
rahatlayamıyorum yaaa cok acı cekıyorum beklemek....dakikalar saat oldu ne yapıyoruz ne yapmam lazım offff

Canım bir ilişki güven üzerine kurulur... Güven varsa ilişkide vardır güven yoksa ilişkinin temeli yok demektir.. temelsiz yapıda eninde sonunda yıkılır... Yarın yıkılacagına bence sen bugunden temelleri sağlam olacak bir ilişki kur... Önce kendine sor bakalım ne kadar güveniyorsun veya hala gveniyormusun ona ??? birde sunu sor kendine aynı davranısı sen yapsaydın ne olurdu ???? O sana ne tepki verirdi.. suan yasadıklarını cok iyi anlıyorum emin ol tecrübe konusuyor.. Kimse imkansız değildir kimse bulunmaz hint kuması değil...

haklısın canım ona güvenim kalmadı.zaten cok yaralı bir ilişkiydi bizimkisi.
ama nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum.hic aramadan sormadan numaramı degiştirip bitireyimmi yoksa konusayım mı?

bence konusmalısın yoksa hep seni suclar
mantıklı bir acıklama yap
seviyorsan da sevdiğini söyle nolucak yani kötü birseymi sevmek
seviyorum ama güvenip yok zamanla unuturum falan de sonra da bitir zaten seni cok seviyorsa kendini affettirmek güven verdirmek icin cok uğraşır 😉

aynen öyle gelismeleri yazarsın 🙂 ve burda kafanı dağıtacak cok konu var bende bu gibi durumlarda soluğu bu forumda alıyorum tavsiye ederim..

Bir ilişkiyi bitirken cnm içinde ne varsa dök konuş çünkü insanı en cok acıtan o söleyemedikleri dir.. Bence herşeyiin arkasında durulacıgına çatır çatır konuşulmalı ve ne yaşanacak sa yaşanmalı... Ya bişeyler vardır yada yoktur.. bilinmiyen diye bişey yok. ya var ya yok... cnm asla kendini yıpratma kaybeden üzülsün..

ya olayın iç yüzünü bilemeyiz.. bu ikisi arasinda sana neden kavga ettiklerini ne bileceksin ki doğru söylediğini..bence kızlarla sohbet etmesi bile ayrılman için gecerli bir neden..bosveeerr üzüleceksin alısırken yokluguna ama gececek inan..zararın neresinden dönersen kar tatlım ..iyi sanslar

Benzer Diğer Konularımız !

Geri