ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Şubat 2011 #23 Evet efendim ben bu sitenin en ciddi üyesiyim 🙂😀 ayy allahım ciddi dedim ya çok çok ciddiyim hemde
B beklenenbebis Forum Okuru 8 Şubat 2011 #25 ben bu sitenin en gözüpek üyesiyim 😉 --------------------
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Şubat 2011 #26 ben bu siteninnn ennn aşıkkkk kıvırcıgıyımmmmm .......
RefRa Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #29 ASİMELEK' Alıntı: ayy bende bilemedimm ben bu sitenin en nesiyim acep Genişletmek için tıkla ... Hadi ben bilemedim de sana noluyo sen tabiki en asisisin asim
ASİMELEK' Alıntı: ayy bende bilemedimm ben bu sitenin en nesiyim acep Genişletmek için tıkla ... Hadi ben bilemedim de sana noluyo sen tabiki en asisisin asim
ASİMELEK Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #30 RefRa' Alıntı: Hadi ben bilemedim de sana noluyo sen tabiki en asisisin asim Genişletmek için tıkla ... kısss yokk benden daha asiler var anacımm ama sen öle diosan ben bu sitenin hem asi hemde meleğiyim bak görüyonmu senin sayende kendimi buldum
RefRa' Alıntı: Hadi ben bilemedim de sana noluyo sen tabiki en asisisin asim Genişletmek için tıkla ... kısss yokk benden daha asiler var anacımm ama sen öle diosan ben bu sitenin hem asi hemde meleğiyim bak görüyonmu senin sayende kendimi buldum