SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Haziran 2020 #11 Reca ederim ama ben hayatımda hiç bir şeyi miş gibi yapmadım sö da 🙂
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Haziran 2020 #12 SadmiN' Alıntı: Reca ederim ama ben hayatımda hiç bir şeyi miş gibi yapmadım sö da 🙂 Genişletmek için tıkla ... ney yapmadin kız
SadmiN' Alıntı: Reca ederim ama ben hayatımda hiç bir şeyi miş gibi yapmadım sö da 🙂 Genişletmek için tıkla ... ney yapmadin kız
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Haziran 2020 #14 Hani şu dolar mevzusu var ya göndercem sana dedim gönderecem diyorum lafım yerde kalmayacak onu diyorum gönderecek MİŞ MİŞ TE MUŞ MUŞ TA aha ondan miş gibi yapmadım dedim gı
Hani şu dolar mevzusu var ya göndercem sana dedim gönderecem diyorum lafım yerde kalmayacak onu diyorum gönderecek MİŞ MİŞ TE MUŞ MUŞ TA aha ondan miş gibi yapmadım dedim gı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Temmuz 2020 #16 Dolar hafif kıpırdanmaya başladı kim bilir belki çalışmaları vardır mügü 🙂 @Mügü
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Temmuz 2020 #17 SadmiN' Alıntı: Dolar hafif kıpırdanmaya başladı kim bilir belki çalışmaları vardır mügü 🙂 @Mügü Genişletmek için tıkla ... belki vardır
SadmiN' Alıntı: Dolar hafif kıpırdanmaya başladı kim bilir belki çalışmaları vardır mügü 🙂 @Mügü Genişletmek için tıkla ... belki vardır