smiley Daimi Üye Üye 27 Ekim 2012 #45 ben yapmak istiyorum ama olmuyor 🙁 sayfa su degilmi www.ailemiseviyorum.com ? neden olmuyor bende?????
ben yapmak istiyorum ama olmuyor 🙁 sayfa su degilmi www.ailemiseviyorum.com ? neden olmuyor bende?????
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 3 Mayıs 2013 #49 Bebek ismine göre ninni - YouTube adresinde örnek var mail adresinden istiyorsunuz gönderiyorlar. Tavsiye ederim.
Bebek ismine göre ninni - YouTube adresinde örnek var mail adresinden istiyorsunuz gönderiyorlar. Tavsiye ederim.
T taha Forum Okuru 27 Ağustos 2013 #50 Lamazi' Alıntı: Cevap: Bebeğinizin ismini yazın ninnisini dinletin... Yukarıda işaretlediğim yerlere isim yazan yere cocuğunuzun ismini sonrada dinle butonuna basarsanız dinliyebilirsiniz teşekkürler🙂 Genişletmek için tıkla ...
Lamazi' Alıntı: Cevap: Bebeğinizin ismini yazın ninnisini dinletin... Yukarıda işaretlediğim yerlere isim yazan yere cocuğunuzun ismini sonrada dinle butonuna basarsanız dinliyebilirsiniz teşekkürler🙂 Genişletmek için tıkla ...